Το ξενοδοχείο Skiathos Palace ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του 20/05/2020

Στις αρχές του Ιουλίου θα ανοίξει τις πόρτες του το ιστορικό ξενοδοχείο Skiathos Palace, εναρμονισμένο με τις κυβερνητικές οδηγίες για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν μετά την κρίση του Covid-19. Διατηρώντας την αισιοδοξία τους για την επόμενη μέρα, οι επικεφαλής του ξενοδοχείου, αδερφοί Δερβένη, προσπαθούν να προσπεράσουν τις απαιτήσεις του νέου εγχειρήματος, φτιάχνοντας τις κατάλληλες προδιαγραφές για τη σωστή φιλοξενία των επισκεπτών τους, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα υγιεινής.

«Η εξαιρετική εικόνα της χώρας μας ως προς τη διαχείριση της πανδημίας είναι ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας. Από τη μεριά μας, για να προσφέρουμε σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες, αλλά και στους εργαζομένους μας, έχουμε καταρτίσει ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης, με προδιαγραφές και διαδικασίες για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας» τονίζουν, θέτοντας στο επίκεντρο της φετινής χρονιάς την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν την απλή φιλοξενία.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα πλήρες προληπτικό σύστημα θα υποδέχεται τους επισκέπτες, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των εργαζομένων. Εντατικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους, τήρηση κατά γράμμα των πρωτοκόλλων που αφορούν στην εστίαση και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, είναι οι κύριοι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το πλάνο του ξενοδοχείου για την επαναλειτουργία του.