Οι «Θεοί του Ολύμπου» αποκαλύπτονται στο μεγαλύτερο μυθολογικό πάρκο της Ελλάδας 26/07/2019

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας ανθρώπους και θεούς; Γιατί η θεά Δήμητρα αποχαιρετούσε την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της θεάς Αθηνάς; Αν νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για τους Θεούς του Ολύμπου, ένα από τα μεγαλύτερα και συναρπαστικότερα κομμάτια της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς, ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!

Το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, ένα συναρπαστικό υπερθέαμα έκτασης 2.100 τετραγωνικών μέτρων, έρχεται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να μας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, ταξιδεύοντας μεγάλους και μικρούς στο πολυσχιδές αφήγημα που αποτέλεσε την ακρογωνιαία λίθο της αρχαιολλενικής γραμματείας, διαμορφώνοντας την πολιτιστική ταυτότητα της Ελλάδας.

Υπό την επιστημονική επιμέλεια του καταξιωμένου ιστορικού Θάνου Βερέμη, η τεχνολογία συναντά τον μύθο και το πάντρεμά τους γεννά το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο που θα ζωντανέψει μπρος μας τα συναρπαστικότερα κεφάλαια της ελληνικής μυθολογίας. Εεπιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, θα μας ξεδιπλώσουν με τρόπο έξυπνο και διασκεδαστικό, την ιστορία και τη ζωή του κάθε ενός από τους 12 Ολύμπιους θεούς, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.

Σε παραγωγή της Placebo Events, ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του, αποκαλύπτοντάς μας όλες τις πτυχές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και προαγορά εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των € 7 (για τα 1.000 πρώτα εισιτήρια), στο http://godsofolympus.gr/.