Τριήμερο αναζωογόνησης στη Μάνη 10/06/2019

Αν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (15-17/6) ψάχνετε έναν προορισμό για χαλάρωση και επανασύνδεση με τη φύση και…την καρδιά, το πανέμορφο retreat Zen Rocks, το οποίο δοκιμάσαμε πρόσφατα, έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με δυναμική και θεραπευτική πρακτικη yoga, ταντρική φιλοσοφία και λαχταριστά χορτοφαγικά γεύματα.

Η πολύ καλή yoga instructor Βιβή Λέτσου και ο σύζυγός της Eraj Shakib έχουν βάλει όλο τους το μεράκι για να δημιουργήσουν είναι πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Κομψά, λιτά σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, τα κτίρια του retreat είναι φτιαγμένα από Μανιάτικη πέτρα, με στρώματα και σεντόνια από βιολογικό βαμβάκι κατασκευασμένα από την Cocomat. Το yoga deck έχει αξέχαστη θέα στον Μεσσηνιακό, ενώ σε κοντινή απόσταση η Καρδαμύλη αλλά και η Καλαμάτα και οι γύρω παραλίες προσφέρονται για εκδρομές.

Στο πρόγραμμα του τριημέρου η Βιβή Λέτσου και η Νάνσυ Χιτζανίδου μας καλούν σε ένα ταξίδι συνειδητότητας, μέσω κλασικών κειμένων της τάντρα, εστιάζοντας σε δύο βασικές λειτουργίες του νου. Οι τιμές ξεκινούν από €240 για δύο ημέρες με τη διαμονή, το πρόγραμμα και το δείπνο, αν κλείσετε έγκαιρα!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.