Ένα διαφορετικό Πάσχα που συνδυάζει retreat και παράδοση στην Ιθάκη 15/04/2019

Γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμός, ηχοθεραπεία, αλλά και πεζοπορίες στη φύση και συμμετοχή στις κατανυκτικές παραδόσεις των ημερών του Πάσχα με άρωμα Ιονίου. Ένα διαφορετικό πακέτο αναζωογόνησης για τις διακοπές του Πάσχα ετοίμασε το Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Πόλις» και το Prana Yoga Studio, από τη Μ. Πέμπτη μέχρι την Πρωτομαγιά, στο ιδιαίτερο ξενοδοχείο Perantzada Art Boutique Hotel στο Βαθύ της Ιθάκης. Συνδυάζοντας την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και τη σοφιστικέ ατμόσφαιρα του νησιού με την πασχαλινή παράδοση, το εβδομαδιαίο αυτό retreat φροντίζει εξίσου το σώμα και το πνεύμα μας.

Τη Μ. Πέμπτη γίνεται αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτρας και μετά την άφιξη και την εγκατάσταση σας στο νησί, ακολουθεί γιόγκα και πιλάτες με ηχοθεραπεία, ενώ στη συνέχεια γίνεται γνωριμία με το Βαθύ by night.

Τη Μ. Παρασκευή, μετά το πλούσιο πρωινό, θα απολαύσετε μια βόλτα στη φύση, θα περιηγηθείτε στο Βαθύ, θα επισκεφθείτε τους ναούς, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχετε σε χαλαρωτικές δράσεις με ρεφλεξολογία και ηχοθεραπεία. Στο τέλος της ημέρας γίνεται η περιφορά του Επιταφίου στο Βαθύ. Η μέρα κλείνει με δείπνο.

Το Μεγάλο Σάββατο περιλαμβάνει σεμινάριο διατροφικής επίγνωσης και στη συνέχεια οι λάτρεις της βαρκάδας θα απολαύσουν μια βόλτα στο Λαζαρέτο. Τέλος ακολουθεί η παραδοσιακή λειτουργία της Ανάστασης και το Αναστάσιμο Δείπνο.

Την Κυριακή του Πάσχα ετοιμαστείτε για οδοιπορικό σε χωριά και παραλίες της Ιθάκης σε συνδυασμό με γιόγκα πιλάτες και διαλογισμό. Το μεσημέρι δε λείπει το παραδοσιακό πασχαλινό Ιθακιώτικο γεύμα, ενώ η μέρα κλείνει με thai massage και ηχοθεραπεία.

Τις υπόλοιπες μέρες και ως την αναχώρηση το πρωί της Πρωτομαγιάς θα εξερευνήσετε χωριά και παραλίες και θα απολαύσετε γιόγκα, πιλάτες και χαλαρωτικές θεραπείες.

Συνολικό Κόστος Επταήμερου €360 / άτομο σε δίκλινη σουίτα ή studio με όλες τις μεταφορές, εκδρομές, θεραπείες, πρωινό και Πασχαλινό Παραδοσιακό Γεύμα, ενώ μπορεί κανείς να συμμετέχει και λιγότερες μέρες.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση (Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα)
και τα εισιτήρια Πλοίου (Πάτρα-Ιθάκη-Πάτρα) (κόστος 30€ με επιστροφή)

Περισσότερες πληροφορίες για το retreat εδώ και στο 6944677079 (Ξένια Ντόβα).