Το Reytrip μάς συστήνει την bonus πλευρά των ταξιδιών Sponsored content 05/04/2019

Η πιο γλυκιά επίγευση ενός ταξιδιού έρχεται την ώρα που ανοίγουμε τις βαλίτσες και αδειάζουμε από μέσα τους αναμνήσεις συναρπαστικών στιγμών, δώρα για αγαπημένους ανθρώπους, ενθύμια από μοναδικούς προορισμούς ή λάφυρα από αναπάντεχες περιπέτειες. Όλα αυτά όμως, ξεκινούν από μία μικρή συναρπαστική κίνηση, γεμάτη προσδοκίες: το κλικ της κράτησης του εισιτηρίου. Τώρα, αυτό το κλικ γίνεται ακόμη πιο πλούσιο, χάρη στη νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα κρατήσεων του Reytrip.

Το Reytrip, χωρίς να είναι ένα booking site, συγκεντρώνει και συγκρίνει πληροφορίες και τιμές από αμέτρητο πλήθος αεροπορικών και ταξιδιωτικών εταιρειών και επιχειρήσεων, δημιουργώντας τελικά ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και διευκολύνοντάς μας να κάνουμε την καταλληλότερη επιλογή εύκολα, γρήγορα, χωρίς ρίσκο και χωρίς κόπο. Κάνει όμως και κάτι άλλο, ακόμη πιο ξεχωριστό. Απλά και άμεσα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, το Reytrip προσθέτει στην κράτηση μας συναρπαστικά Bonus!

Έξτρα παροχές, υπέροχα δώρα, μοναδικές προσφορές, δωροεπιταγές ή εκπτώσεις αποκαλύπτονται αυτόματα με την κράτηση του εισιτηρίου μας, ανοίγοντας μπροστά μας έναν ολοκαίνουριο χάρτη εμπειριών για το ταξίδι μας. Μια θεατρική παράσταση, ένα μπουκάλι κρασί, ή ένα γκουρμέ γεύμα είναι μερικά μόνο από τα δώρα που περιλαμβάνονται στις Bonus παροχές του Reytrip και η λίστα ανανεώνεται συνεχώς, με πρωτότυπα δώρα που κάνουν την ταξιδιωτική μας εμπειρία ακόμη πιο πλούσια.

Κι όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον κίνηση (κι ακόμη σημαντικότερο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση) πέρα την αγορά του ταξιδιωτικού μας εισιτηρίου στην καλύτερη τιμή που κυκλοφορεί: από την πλατφόρμα της Reytrip, βρίσκουμε το δρομολόγιο που μας ενδιαφέρει, συγκρίνουμε τις τιμές, κλείνουμε το εισιτήριό μας και με τον κωδικό του ξεκλειδώνουμε τα δώρα του Reytrip. Και το ταξίδι στα Bonus ξεκινά!