Θέλεις να διανυκτερεύσεις για ένα βράδυ μέσα στο Λούβρο; 04/04/2019

Κατά καιρούς το Airbnb έχει χαρίσει μοναδικές εμπειρίες μέσα από τους διαγωνισμούς του, μετατρέποντας σε σπίτια για «ενοικίαση» ενδιαφέροντα πολιτιστικά κτίρια, όπως τα στούντιο ηχογράφησης Abbey Road Studios στο Λονδίνο ή το ενυδρείο με τους καρχαρίες στο Aquarium του Παρισιού. Σειρά έχει το Μουσείο του Λούβρου, που με αφορμή τα 30 χρόνια των διάσημων πυραμίδων του, γιορτάζει και περιμένει δυο τυχερούς επισκέπτες να το ανακαλύψουν μέσα από μια νυχτερινή prive περιήγηση.

Ολόκληρο του μουσείο του Λούβρου θα μετατραπεί σε ένα φιλόξενο διαμέρισμα με όλα τα απαραίτητα δωμάτια διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Το σαλόνι θα βρίσκεται μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίσα και οι δυο τυχεροί θα απολαύσουν για πρώτη φορά από πολύ κοντά το αριστούργημα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Το δείπνο θα λάβει μέρος κάτω από το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου και στη συνέχεια οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν ακούγοντας ζωντανά μουσική στο χλιδάτο σαλόνι του Ναπολέοντα του 3ου. Και για το τέλος, το καλύτερο κομμάτι της βραδιάς δεν είναι άλλο από την κρεβατοκάμαρα. Το κρεβάτι είναι τοποθετημένο μέσα σε μια περίτεχνη πυραμίδα ή οποία θα βρίσκεται μέσα στη κεντρική γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου.

Οι επισκέπτες δε θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το μουσείο, αλλά θα απολαύσουν μια ιδιωτική ξενάγηση όταν οι πόρτες του θα έχουν κλείσει για το κοινό.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων των πυραμίδων και της συνεργασίας της εταιρείας με το Λούβρο, από το Μάιο και μέχρι του τέλος του χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία και άλλοι επισκέπτες να πάρουν μέρος σε αποκλειστικές συναυλίες και ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο μουσείο.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να θαυμάσεις τα αστέρια μέσα από την πυραμίδα του Λούβρου χρειάζεται να μπεις στο site airbnb και να απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση: Γιατί εσύ είσαι ο κατάλληλος συγκάτοικος για τη Μόνα Λίσα; Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μέχρι τις 12 Απριλίου και ο νικητής μαζί με το ταίρι του θα ταξιδέψει δωρεάν για το Παρίσι στις 29 Απριλίου και θα μείνει για μια νύχτα μέσα στο μουσείο.