Ανοιξιάτικα ταξίδια & shopping: They belong together! Sponsored content 01/04/2019

Με μητροπόλεις και βιτρίνες να φορούν τα πιο όμορφά τους χρώματα, η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για shopping therapy σε προορισμούς – φετίχ, κοντινούς και μη. Με την νέα κάρτα Diners Club στις αποσκευές, με συμμετοχή στο πρόγραμμα Bonus και διπλάσιους πόντους επιβράβευσης για κάθε αγορά, η απόδραση γίνεται πλέον όχι μόνο απολαυστική, αλλά και άκρως αποδοτική.

Κωνσταντινούπολη

Ιστορική, μοντέρνα και παραδοσιακή συγχρόνως, η βασίλισσα του Βοσπόρου προσφέρεται για εξορμήσεις όχι μόνο στα τεράστια, υπερσύγχρονα εμπορικά της κέντρα, αλλά και στις ατέλειωτες ανοιχτές και υπαίθριες αγορές, όπου πραματευτάδες παζαρεύουν σπάνια υφάσματα, λεπτεπίλεπτα δέρματα και εξωτικά κοσμήματα σε έναν μαγευτικό λαβύρινθο από μαγαζιά – με την κάρτα Diners Club, βέβαια, δεν χρειαζόμαστε μίτο της Αριάδνης για να μην χαθούμε, αφού τα μέλη του Diners Club έχουν πρόσβαση σε ολοκαίνουριους ταξιδιωτικούς οδηγούς πόλης, ώστε να απολαμβάνουν τα μοναδικά τους προνόμια σε ένα άνετο, οργανωμένο και ξέγνοιαστο ταξίδι.

Μαδρίτη

Πολυπρόσωπη και χορταστική, η πρωτεύουσα της Ισπανίας έχει προτάσεις shopping για όλα τα γούστα, από σικάτες μπουτίκ στην γειτονιά της Salamanca μέχρι μποέμ παζάρια στο Lavapies κι από street fashion στην Hortaleza μέχρι ατέλειωτες βιτρίνες στη Gran Via, την εμπορική καρδιά της Μαδρίτης. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να μην μπορεί να σταματήσει να ψωνίζει, θυμηθείτε ότι οι κάρτες Diners Club συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus με διπλούς πόντους επιβράβευσης, τους οποίους μετά μπορείτε να εξαργυρώσετε εύκολα και γρήγορα, σε έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων από όλους τους τομείς των καθημερινών σας αναγκών – έτσι, βγαίνετε διπλά κερδισμένοι!

Νέα Υόρκη

Ο απόλυτος προορισμός για βιτρίνες, αξιοθέατα, πολιτιστικές δράσεις αλλά και μοναδικές εμπειρίες γεύσης, η Νέα Υόρκη είναι η Μέκκα των αποδράσεων, με την Fifth Avenue και το Soho να αποτελούν προσκυνήματα του shopping. Μια από τις πιο εστέτ ταξιδιωτικές εμπειρίες που μπορεί να σχεδιάσει κανείς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την ξεκινήσει απ’ το να απολαύσει την πρόσβαση στα exclusive lounges αεροδρομίων που προσφέρει στα μέλη της η κάρτα Diners Club. Παράλληλα, η δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση φροντίζει κάθε άγχος να μείνει στο σπίτι, ανοίγοντας τους ορίζοντες για τις γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το Diners Club.

Μοναδικά προνόμια, exclusive δυνατότητες και υπηρεσίες που λύνουν τα χέρια, είναι μερικές μόνο από τις παροχές που προσφέρει στα μέλη του το Diners Club. Τώρα, οι κάρτες Diners Club έχουν αναβαθμιστεί και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Βοnus με διπλάσια αναλογία συλλογής πόντων (2xBonus πόντοι), ενώ οι κάτοχοι καρτών Diners Club μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους τόσο στις καθημερινές τους αγορές αλλά και σε ειδικές περιπτώσεις, ταξιδιών και άλλων αναγκών.

Πρόγραμμα επιβραβεύσεως Bonus

Χ2. Διπλάσιο Βonus. Διπλάσια Επιβράβευση. Με το Πρόγραμμα Βοnus οι κάτοχοι καρτών Diners Club έχουν την δυνατότητα να συλλέγουν Bonus πόντους εύκολα και γρήγορα από έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και να τους εξαργυρώνουν σε πολλές κατηγορίες προϊόντων (για παράδειγμα: αεροπορικά εισιτήρια από την Aegean Airlines, ηλεκτρονικά είδη από τον Κωτσόβολο, είδη κατοικίας από το ΙΚΕΑ κ.α.) καθώς και στους επιλεγμένους συνεργάτες του Προγράμματος. Συνεργάτες που καλύπτουν όλους τους τομείς των καθημερινών αναγκών, όπως supermarket, καύσιμα, τηλεφωνία, καλλυντικά, ένδυση κ.α., ικανοποιώντας κάθε επιθυμία.

Πιο συγκεκριμένα:

1€=8 Βοnus πόντους. Για αγορές στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος: ΑΒ Βασιλόπουλος, AEGEAN, επιλεγμένα πρατήρια BP, Vodafone, πολυκαταστήματα attica, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, TΡΑΙΝΟΣΕ, AXA Aσφαλιστική, Hondos Center, Hertz και Κωτσόβολος.

1€=4 Bonus πόντους. Για αγορές στις υπόλοιπες συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Bonus επιχειρήσεις

1€=2 Bonus πόντους. Για αγορές σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιήστε τις κάρτες Diners Club, σε όλες τις καθημερινές σας αγορές και κερδίστε διπλάσια επιβράβευση Bonus, με κάθε ένα ευρώ να μεταφράζεται σε έως και 8 Bonus πόντους! Περισσότερες πληροφορίες στο www.alpha.gr/cards.