12 νέες πτήσεις για τη Ryanair από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 12/03/2019

Η ιρλανδική low cost αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε 12 νέες διαδρομές που συνδέουν την Ελλάδα με 10 χώρες μέσα από 55 νέες πτήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη θα συνδέονται με μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και το Ισραήλ με συνολικά 55 πτήσεις οι οποίες θα μεταφέρουν 5,6 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο, δημιουργώντας ταυτόχρονα 4,200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια όπου έχει παρουσία η Ryanair.

Αναλυτικότερα, το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair περιέχει ανά βδομάδα 5 πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρκελώνη, 2 πτήσεις προς το Κίεβο, 4 πτήσεις προς τη Μαδρίτη, 2 προς τη Νυρεμβέργη και 3 προς το Τελ Αβίβ.

Επίσης, στο χειμερινό πρόγραμμα, υπάρχουν εβδομαδιαίως 2 πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τη Βουδαπέστη, 2 πτήσεις προς την Κοπεγχάγη, 2 προς την Κρακοβία, 2 προς το Μάντσεστερ, 2 προς τη Μάλτα, 2 προς την Στοκχόλμη και 2 προς το Τελ Αβίβ.

Ακόμα προστίθενται δρομολόγια 2 φορές τη βδομάδα από τα Χανιά στην Πάφο και τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα έχει δύο καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα για τη Σαντορίνη. Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους ως και το Μάρτιο του 2020 έχοντας ακόμα χαμηλότερες τιμές και βελτιώσεις ως προς την εξυπηρέτηση.