Η HORECA 2019 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της 01/02/2019

Το καθιερωμένο εμπορικό φόρουμ του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου υποδέχεται τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας στην χώρα, η έκθεση HORECA, ανοίγει τις πύλες της από 8-11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo για να υποδεχτεί τους επαγγελματίες της ξενοδοχίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης, με τη συμμετοχή 550 εκθετών στην εκθεσιακή επιφάνεια 50.000 τ.μ. και με τη στήριξη των θεσμικών φορέων του κλάδου.

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Διαμόρφωσε έτσι ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα δώσουν τον τόνο με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece. Ενώ, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα. Τέλος, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στις 8 Φεβρουαρίου, τη σημαντικότερη θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων.

Άρτεμις Τζίτζη