To «The Aficionados» γιορτάζει με ειδικά μενού 29/01/2019

Συζητήθηκε όσο κανένα με το που άνοιξε τo «The Aficionados» και μάλιστα μετά λόγου. Το πιο ενδιαφέρον γαστρονομικό project που είδε τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη μοιράζεται στα τρία επίπεδα μιας ατμοσφαιρικής νεοκλασικής έπαυλης στην Καλαμαριά και αποτελεί την ενσάρκωση του οράματος της Μαριαλένας Μηλιαρά για τη δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην απόλαυση του ευ ζην.

Συμπληρώνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και με νέο επικεφαλής σεφ τον Παναγιώτη Δεληθανάση, το εστιατόριο γιορτάζει με δύο ειδικά μενού που σερβίρονται από Τρίτη έως Πέμπτη, και κοστίζουν € 30 κατ'άτομο.

Το πρώτο περιλαμβάνει ένα πλούσιο καλωσόρισμα με γαλλική σούπα πατάτας, επιλογή ανάμεσα σε τρία ορεκτικά, όπως και τέσσερα διαφορετικά κυρίως για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε σύμφωνα με το γούστο σας, ενώ το γλυκό φινάλε παίζεται ανάμεσα σε πορτοκαλόπιτα με παγωτό και αρμενοβίλ με σάλτσα σοκολάτας.

Το δεύτερο μενού είναι fixed (σούπα ημέρας, πράσινη σαλάτα, βιολογικό στήθος κοτόπουλου με κρούστα μυρωδικών και πουρέ καρότου, πορτοκαλόπιτα με παγωτό σοκολάτα), περιλαμβάνει όμως και ένα ποτήρι κρασί από την πολύ αξιόλογη κάβα του εστιατορίου.

Τα ειδικά μενού σερβίρονται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 16:00-22:30 | Κρατήσεις: 2310434290