Το αθηνόραμα Travel κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και δίνει ιδέες για γιορτινά και χειμερινά ταξίδια 29/11/2018

Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια βουνά και Ευρωπαϊκές πόλεις που εμφανίζονται τέτοια εποχή στις ταξιδιωτικές επιλογές, η χειμωνιάτικη έξτρα έκδοση του αθηνόραμα Travel που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας έρχεται να σας δώσει έξυπνες ιδέες πέρα από τα κλασικά. Από ανερχόμενες Ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Σεβίλη και το Πόρτο ως τη μαγική αγγλική εξοχή των Cotswolds κι από low budget βουνίσιους θησαυρούς όπως ο Κίσαβος και ο Τυμφηστός ως την αρχοντική Σιάτιστα, στις σελίδες του θα βρείτε βιωματικά ρεπορτάζ για έξυπνα και προσιτά ταξίδια με ξεχωριστό χρώμα.

Φυσικά δεν λείπει ένα up to date crash-test σε Ορεινή Κορινθία και Καλάβρυτα, τους πιο hot ορεινούς προορισμούς της διπλανής πόρτας. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το φετινό πρόσωπο της δυναμικής μητρόπολης και δίνει το καλύτερο know-how για να σχεδιάσετε το τέλειο city break, όπως σας ταιριάζει. Κι επειδή το ταξίδι είναι πάνω απ' όλα όνειρο ακολουθήστε μας σε ένα οδοιπορικό στην Κολομβία, όπου όπως ανακαλύψαμε από πρώτο χέρι... ο μόνος κίνδυνος είναι να μη θέλεις να φύγεις!

Και βέβαια πολλές ακόμη ιδέες για ξενοδοχεία, ξεχωριστές ορεινές ταβέρνες, νέα και τάσεις που αλλάζουν τα ταξίδια μας.