Δύο νέα «Wyndham» έρχονται 22/10/2018

 Wyndham Nicosia
Wyndham Nicosia

Ήταν μόλις πριν 18 μήνες που η Wyndham Hotels & Resorts και η Zeus International ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων, σε διάστημα 10 ετών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και τις Βαλκανικές Χώρες. Στο διάστημα αυτό έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα συνολικά έξι ξενοδοχείων στην Αθήνα και τις κοντινές της περιοχές, και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η προσθήκη δύο ακόμα μονάδων στο portfolio τους, που θα ανοίξουν στο άμεσο μέλλον.

Τα νέα αυτά ξενοδοχεία θα εγκαινιάσουν την παρουσία του ομίλου στην νησιωτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, με το Wyndham Grand Mirabello που θα προκύψει από την ανακαίνιση του Mirabello Beach & Village πολύ κοντά στον Άγιο Νικόλαο της Ελούντας, αλλά και στην Κύπρο, με το Wyndham Nicosia που θα ανοίξει στο κέντρο της Λευκωσίας, πολύ κοντά στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας.

 Wyndham Grand Mirabello
Wyndham Grand Mirabello

«Η Zeus International έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός και στρατηγικός συνεργάτης για εμάς στην περιοχή της Μεσογείου και είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας αυτών των δύο νέων ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Wyndham Hotels & Resorts. «Το 2018 παρουσιάσαμε το Dolce, το signature brand μας στον χώρο των εκδηλώσεων και επαγγελματικών συναντήσεων, στην Αττική Ριβιέρα – πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Dolce στην Ελλάδα – και ανοίξαμε το Wyndham Athens Residence, το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας στην Ελλάδα. Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands. Η συνεργασία μας με τη Zeus θα μας βοηθήσει να φτάσουμε με επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς αυτούς σταθμούς».

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς η στρατηγική συνεργασία της Zeus International με τη Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνεται» δήλωσε ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International. «Τα δύο νέα αυτά πολυτελή ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Λευκωσία έρχονται να μεγαλώσουν την ξενοδοχειακή μας "οικογένεια" και να συστήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και την άρτια φιλοξενία μας στην Κρήτη και την Κύπρο, δύο περιοχές με αναπτυγμένο το τουριστικό τους προϊόν, από τις οποίες ο επισκέπτης έχει υψηλές προσδοκίες. Σε αυτές τις προσδοκίες ερχόμαστε να απαντήσουμε με τα δύο νέα μας ξενοδοχεία που η Zeus International θα έχει την χαρά να διαχειρίζεται».