Νέα από τη «Νέα Διαγώνιο» 04/10/2018

Δυνατό όνομα ανάμεσα στους κρεατοφάγους της Θεσσαλονίκης η διαχρονική «Νέα Διαγώνιος», κρατάει «ζεστό» το κοινό της ανανεώνοντας διαρκώς το μενού της. Αυτόν το χειμώνα, ο βραβευμένος και πολύ δημιουργικός σεφ Ιωάννης Χαντακής, κάνει την έκπληξη και δίπλα στα διάσημα σουτζουκάκια και τον γύρο του εστιατορίου, προτείνει ανατρεπτικά καινούργια πιάτα με fusion διάθεση και έθνικ πινελιές, που θα γράψουν ιστορία: «σαλάτα σπανάκι με baby σπανάκι, χρωματιστά ντοματίνια, ρολάκια από προσούτο Ευρυτανίας με κατσικίσιο τυρί και εννέα είδη άγριων μανιταριών», «κρητικά bao bans με κοτόπουλο, απάκι κρέμα tofu και κράνμπερι sauce», «φιλετάκια χοιρινά με σαλάτα πράσινης μουστάρδας και ψητό μπαντζο επάνω σε pancake πατάτας», «φιλέτο μοσχαρίσιο με carpaccio καλοκαιρινής μαύρης τρούφας και σάλτσα από πορτσίνι», αλλά και ένα ζουμερό μπέργκερ χωρίς γλουτένη! Λαμπερή διακόσμηση και ζεστές νότες από την πέτρα και το ξύλο στη σάλα, θέα στη θάλασσα και τραπέζια με λευκά λινά τραπεζομάντηλα που δημιουργούν ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Νικολάου Πλαστήρα 89, Παραλία Αρετσού, Νέα Κρήνη, 2310029085

Άρτεμις Τζίτζη