Μπήκαμε πρώτοι στο «Antigon Urban Chic Hotel» της Θεσσαλονίκης 30/08/2018

Στην πιο ζωηρή γειτονιά του θεσσαλονικιώτικου downtown, το νέο luxury boutique ξενοδοχείο με την υπογραφή της Hotel Brain είναι και το πρώτο μέλος της Leading Hotels of the World στην πόλη.

Κατά ένα στολίδι πλουσιότερη έγινε από τις 25 Αυγούστου μια από τις ζωηρότερες ξενοδοχειακές πιάτσες της Θεσσαλονίκης, με το ολοκαίνουριο «Antigon Urban Chic Hotel», με την υπογραφή της Hotel Brain, να προσθέτει στιβαρή urban φινέτσα σε μια γειτονιά που φαίνεται να μπαίνει οριστικά σε τροχιά τουριστικής επανεκτόξευσης. Η οδός Αντιγονιδών, στις παρυφές των ολοένα ανανεούμενων Άνω Λαδάδικων, με τα σικ μπιστρό και τα φινετσάτα καφέ και wine bars, δίνει το όνομά της στο νέο αυτό κατάλυμα, που γίνεται το πρώτο μέλος της Θεσσαλονίκης στη λίστα των «The Leading Hotels of the World» - μια από τις μεγαλύτερες πολυτελείς ξενοδοχειακές συλλογές στον κόσμο, με αυστηρές προδιαγραφές υψηλών παροχών, σχεδιασμένες έτσι ώστε να εγγυώνται την πολυτέλεια της διαμονής.

Με υποβλητικό, urban μινιμαλισμό στο σχεδιασμό τους, τα 38 δωμάτια και σουίτες του «Antigon» υποδέχονται τον επισκέπτη με σαφή την αίσθηση κομψής πολυτέλειας που διατρέχει όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, με τα branded toiletries από τον οίκο Hermes, τα προσωπικά tablets με wifi, 3G και εξειδικευμένα apps, και τις μηχανές Nespresso να αποτελούν την αιχμή μονάχα των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που συναντά κανείς στο νέο αυτό ξενοδοχείο.

Σε αυτά τα πρότυπα, το «Antigon Urban Chic Hotel» ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη σικάτη πολυτέλεια και στους κοινόχρηστους χώρους του, που εκτός από το μικρό και ζεστό του coffee lounge και breakfast area, περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή βεράντα, το γυάλινο δάπεδο της οποίας αιωρείται πάνω από μια μεγάλη έκταση αρχαιολογικών ευρημάτων, που συνθέτουν την οδό προς τον αρχαίο ναό της θεάς Αφροδίτης. Η εντυπωσιακή αυτή σάλα στεγάζει το κυρίως κομμάτι του χώρου πρωινού, η πλούσια γκάμα του οποίου απλώνεται σε κομψό μπουφέ και υποστηρίζεται από ποικιλία προτάσεων σε αυγά, που παρασκευάζονται στη στιγμή από τον σεφ του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, ο χώρος φιλοξενεί και το «A» Bistro all day bar-restaurant, το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου, με προτάσεις για brunch, αλλά και μοντέρνο μεσογειακό all day μενού. Στην οροφή του «Antigon», με θέα τόσο στην παλιά πόλη όσο και στα γειτονικά Άνω Λαδάδικα, στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα αποκαλυφθεί private jacuzzi area για τους ενοίκους του ξενοδοχείου, αλλά και το ανοιχτό σε εξωτερικούς επισκέπτες champagne bar του γαλλικού οίκου Duval-Leroy, του οποίου σαμπάνιες περιλαμβάνονται στις λίστες πάνω από 400ων βραβευμένων με αστέρια Μichelin εστιατορίων σε όλο τον κόσμο.

«Antigon Urban Chic Hotel», Αντιγονιδών 15, Θεσσαλονίκη, 2310523573

Ιωσήφ Πρωϊμάκης

Σχετικοί Προορισμοί