Άνοιξε τo «Grand Hyatt» της Αθήνας 30/08/2018

Μέσα στον Αύγουστο ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Grand Hyatt» της Αθήνας, πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην πρωτεύουσα αλλά και πρώτο του brand Grand Hyatt στην Ελλάδα που συγκαταλέγεται στα πιο premium brands της Hyatt Hotels Corporation διεθνώς. Η νέα πολυτελής άφιξη που ανανεώνει το ξενοδοχειακό σκηνικό της πόλης, βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού πλάι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και συνδυάζει τη μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική με το μοντέρνο design.

Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το state of the art lobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα, ενώ τα 309 δωμάτια (38 εκ των οποίων σουίτες) είναι διακοσμημένα σε ύφος διαχρονικής πολυτέλειας και χαρίζουν πανοραμική θέα. Τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου κοσμούν η πισίνα και το rooftop restaurant «Penthouse» με θέα στην Ακρόπολη και μεσογειακές γεύσεις.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Τρικουράκης, General Manager του ξενοδοχείου, «το Grand Hyatt Athens θα προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες εμπειρίες φιλοξενίας και ποιότητας υπηρεσιών σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, καινοτομίας και μίνιμαλ πολυτέλειας». Την διοίκηση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Kokari Limited/KNOSSIAN GROUP, ενώ την κατασκευή και διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines.

«Grand Hyatt Athens», Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα, 2144021234