4 ταξίδια ζωής για το καλοκαίρι 27/06/2018

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για μακρινά ταξίδια, ταξίδια ζωής που σπάνια μπορείς να τα κάνεις. Το Versus Travel ειδικεύεται σε αυτά και ιδού τέσσερις προτάσεις που ξεχωρίσαμε από το πρόγραμμά του.

banner

1.Good morning, Vietnam!

Ένα δωδεκαήμερο ταξίδι στη μυστηριώδη Ινδοκίνα με γενναίες δόσεις από το ανερχόμενο Βιετνάμ: ξενάγηση στην πρωτεύουσα Ανόι, κρουαζιέρα στον κόλπο Χάλονγκ, διαμονή στο ατμοσφαιρικό Χο τσι Μινχ (Σαϊγκόν). Η εμπειρία συνεχίζεται στην Καμπότζη με το μεγαλειώδη ναό της Άνγκορ Βατ. (Aπό € 1.599, αναχωρήσεις 24 Ιουλίου, 7 Αυγούστου)

2.Urban and jungle fever

Από τη μία ο άσπιλος καταναλωτικός παράδεισος της Σιγκαπούρης και από την άλλη η διάσημη ζούγκλα του Βόρνεο. Το 11ήμερο ταξίδι ξεκινάει από την περίφημη Πόλη του Λιονταριού και συνεχίζεται με μαγευτικές βόλτες με πιρόγες στα έγκατα του Βόρνεο, γνωριμία με τους ιθαγενείς αλλά και χαλάρωση στην εξωτική παραλία Νταμάι. (Από € 699, αναχωρήσεις 28 Ιουλίου, 11 Αυγούστου)

banner

3.Σαφάρι στη... στέγη του κόσμου

Ένα εννιαήμερο ταξίδι στο Νεπάλ, όπου θα γνωρίσετε, μεταξύ άλλων, τις πόλεις στην κοιλάδα της Κατμαντού, θα θαυμάσετε τη γραφική Ποκάρα, θα δείτε την ανατολή του ήλιου από το λόφο Σάρανγκοτ και θα αναζητήστε ρινόκερους κι ελέφαντες κάνοντας σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν. (Από € 799, αναχωρήσεις 23 Ιουλίου, 2, 9 και 26 Αυγούστου)

4.Υπερσιβηρικός reloaded

Το ταξίδι διάρκειας 17 ημερών, κάποιες­ εκ των οποίων με το διάσημο τρένο-φετίχ, θα σας αποκαλύψει μία από πιο άγνωστες όψεις της Ρωσίας, εκείνη της Ανατολικής Σιβηρίας. Το Ιρκούτσκ, το «μαργαριτάρι της Σιβηρίας», η λίμνη Βαϊκάλη και το Βλαδιβοστόκ είναι ορισμένα από τα highlights. (Από € 5.490, αναχωρήσεις 20 Ιουλίου, 5 Αυγούστου) 

Versus Travel, 2103232800

Βαλσάμης Δουκάκης