Μπήκαμε πρώτοι στο πιο καινούργιο ξενοδοχείο της Αθήνας 22/12/2017

Πάνω στην εκπνοή του χρόνου ανοίγει η νέα ξενοδοχειακή πρόταση του δραστήριου ομίλου Zeus International στην καρδιά της πόλης.

Επί της Αγίου Κωνσταντίνου, το «Κ29» είναι η καινούργια πρόταση του δραστήριου ομίλου Zeus International στην καρδιά της Αθήνας. Το επισκεφτήκαμε για μια πρώτη γεύση λίγο προτού ανοίξει τις πόρτες του, το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η φιλοσοφία του είναι αυτή ενός smart budget ξενοδοχείου, που απευθύνεται σε όσους ταξιδιώτες αναζητούν περισσότερο μια καλή βάση σε ιδανικό σημείο για να γνωρίσουν την πόλη και λιγότερο ένα πολυτελές δωμάτιο στο οποίο θα περάσουν πολλές ώρες.

Εξ ου και τα δωμάτια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, θυμίζοντας περισσότερο ατμοσφαιρικά loft apartments με έξυπνες λεπτομέρειες (π.χ. τα σκαμπό των coffee tables αποθηκεύονται κάτω από αυτό για να μην πιάνουν χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται) και εργονομική διαχείριση του διαθέσιμου χώρου.

Σε όλα, αλλά και στη μία και μοναδική σουίτα, κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και οι πετρόλ λεπτομέρειες, τα ρούχα δεν κρεμιούνται σε ντουλάπες (που δεν υπάρχουν) αλλά σε μεταλλικές βέργες (όπως προστάζουν οι τελευταίες ξενοδοχειακές τάσεις), και τα κρεβάτια είναι ιδιαίτερα ποιοτικά.

Στη διάθεση των επισκεπτών θα βρίσκονται δύο καφέ μπαρ, το Premier του ισογείου με ελληνικά tapas κατά τη διάρκεια της ημέρας, και το Premier Loft στον 7ο όροφο όπου θα σερβίρεται και το πρωινό.

Πάνω από το τελευταίο θα λειτουργήσει και γυμναστήριο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χαζεύοντας παράλληλα την πανοραμική θέα της Αθήνας μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες που το καλοκαίρι θα αποσύρονται για open air άσκηση.

Έξυπνη λεπτομέρεια οι πίνακες με φωτογραφίες από την ανακαίνιση του κτιρίου (που παλαιότερα στέγαζε υπηρεσίες ΙΚΑ), οι οποίες θα στολίζουν τους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

Το «Κ29» ισαπέχει από τις πλατείες Ομονοίας και Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, όπου βρίσκεται και το «Wyndham Grand Athens» που αποτέλεσε την αφετηρία της συνεργασίας μεταξύ της Zeus International και του ξενοδοχειακού κολοσσού Wyndham Hotel Group.

Ένα χρόνο μετά, αλλά και σε συνέχεια των «Wyndham Loutraki Poseidon Resort» και «Ramada Loutraki Poseidon Resort» που ακολούθησαν, η επέκταση συνεχίζεται με τρία νέα ξενοδοχεία που έρχονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Dolce Attica Riviera» (1ο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως), ένα θέρετρο με 346 δωμάτια, στη Βραυρώνα, το resort «Ramada Attica Riviera» στο Μάτι και το «Wyndham Grand Residences & Suites», επίσης στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα στην Ακρόπολη, στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας των δύο ομίλων που περιλαμβάνει την ανάπτυξη και διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στα επόμενα 10 χρόνια.


«Κ29», Αγίου Κωνσταντίνου 29, 2155604170

Βαλσάμης Δουκάκης