Το χειμωνιάτικο αθηνόραμα Travel κυκλοφορεί και σας ταξιδεύει 04/12/2017

Μαζί με το σπέσιαλ εορταστικό «αθηνόραμα» της Πέμπτης 21/12 επανακυκλοφορεί το χειμωνιάτικο τεύχος «αθηνόραμα Travel». Μην το χάσετε!

Το χειμωνιάτικο «αθηνόραμα Travel» έρχεται όπως πάντα just in time για τις πιο έξυπνες αποδράσεις των γιορτών και του χειμώνα και γεμάτο με τα τελευταία νέα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε την ανανεωμένη Θεσσαλονίκη σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα γεμάτο με τα τελευταία νέα, τις τάσεις, τα στέκια και τις πιάτσες που αξίζει να ανακαλύψετε.

Από την πάντα φρέσκια Αράχοβα και την ορεινή Αρκαδία μέχρι το ανεξάντλητο Πήλιο, το Καρπενήσι και το μακρινό Καϊμακτσαλάν σας δίνουμε την πιο ενημερωμένη πυξίδα για ολόλευκα χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα στα winter resorts της Ελλάδας.

Πιο κοντά μας από ποτέ αλλά και σε αναβρασμό με ανερχόμενες γειτονιές και στέκια βρίσκεται πλέον η Πάτρα,
και σας μεταφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ένα γεμάτο city break δυο ώρες μακριά από την Αθήνα.

Αν αγαπάτε τα ταξίδια στο εξωτερικό, ανακαλύψτε μαζί μας το Όσλο, την πόλη όπου όλοι κυκλοφορούν με τα σκι στο χέρι άλλα και το χριστουγεννιάτικο πρόσωπο του Λονδίνου, του Παρισιού και της Βιένης. Κάνουμε ακόμα ένα σαφάρι νέας γενιάς στα Εθνικά Πάρκα της Αφρικής και χαλαρώνουμε on a budget στα destination spas της Ανατολικής Ευρώπης.

Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στις σελίδες του χειμωνιάτικου «αθηνόραμα Travel» που επανακυκλοφορεί προαιρετικά μαζί με το «αθηνόραμα» της Πέμπτης 21/12 (και τα δύο μαζί στην τιμή των € 4).

Ρίξτε μια ματιά στο τεύχος εδώ