Τα γιορτινά πακέτα του «Έλαφος» στην ορεινή Αρκαδία 23/11/2017

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, το «Έλαφος Natural Boutique Hotel & Spa» στο χωριό Ελληνικό της Ορεινής Αρκαδίας έχει σχεδιάσει γιορτινά πακέτα διαμονής για τους επισκέπτες του, καθώς και μια ενδιαφέρουσα προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του «α».

Το boutique ξενοδοχείο «Έλαφος», κτισμένο πλάι στη κεντρική πλατεία του αρκαδικού χωριού Ελληνικό, συνδυάζει την πολυτέλεια με την παράδοση και τις ιδιαίτερες παροχές με τη ζεστή φιλοξενία. Διαθέτει 7 πλήρως εξοπλισμένες σουίτες  (35-55 τ.μ.) με τζάκι. Το «ζεστό» του καθιστικό ενδείκνυται για χουχούλιασμα μπροστά στο τζάκι, επιτραπέζια και γευστικές δοκιμές ενώ στα συν συγκαταλέγεται και ο διαμορφωμένος χώρος του spa με τη σουηδική ξύλινη σάουνα και το παραδοσιακό χτιστό ατμόλουτρο.

Αν επιθυμείτε να περάσετε τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εδώ, το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει 4ήμερα εορταστικά πακέτα σε τιμές από €520. Στην τιμή περιλαμβάνονται πρωινό με πλούσιο μπουφέ, ενώ προαιρετικό είναι το βραδινό και το γιορτινό ρεβεγιόν για δύο. Ειδικά για τους αναγνώστες του «α», το πολυτελές resort παρέχει δωρεάν μια ιδιωτική συνεδρία spa, διάρκειας 60 λεπτών, αξίας € 100.

Όσον αφορά την προ χριστουγεννιάτικη περίοδο, τα πρώτα δύο Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη (1/12-3/12 και 8/12-10/12), το ξενοδοχείο διαθέτει σε χαμηλότερη τιμή το πακέτο «Premium Spa Accomondation» στο οποίο συμπεριλαμβάνονται: διήμερη διανυκτέρευση σε δίκλινη πολυτελή σουίτα 32 τ.μ, πλούσιο πρωινό και δείπνο, χρήση του γυμναστηρίου του spa, και επιπλέον μια συνεδρία Thai Massage για δύο, διάρκειας 45 λεπτών. Το πακέτο προσφέρεται στα € 450 έναντι αρχικής τιμής € 590.