Η Air China φέρνει Ελλάδα και Κίνα πιο κοντά 26/09/2017

Η  Air China, από τις 30 Σεπτεμβρίου, σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις απευθείας στο Πεκίνο, με δύο δρομολόγια κάθε εβδομάδα.

Έτος Ελλάδας-Κίνας φέτος. Και ήδη αρκετά πολιτιστικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και στην συμπρωτεύουσα κινούνται γύρω από αυτό το γεγονός. Η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, τίμησε, και αυτή με την σειρά της, την Κίνα, οργανώνοντας συναυλίες, εκθέσεις, και γευστικές συναντήσεις αφιερωμένες σε αυτήν.

Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, η Air China φέρνει τη Κινεζική πρωτεύουσα ακόμα πιο κοντά. Στις 30 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζονται οι πρώτες απευθείας πτήσεις Αθήνας-Πεκίνου. Ξεχάστε πλέον τις ανταποκρίσεις και τις αμέτρητες ώρες αναμονής στις αίθουσες του αεροδρομίου. Τώρα πια, με τα δύο απευθείας δρομολόγια της AirChina, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το να φτάσει κανείς στο Πεκίνο δεν μοιάζει ακατόρθωτο.

Σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Κινεζική Πρεσβεία, ο  Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την επικείμενη συνεργασία, ενώ ο Πρέσβης της Κίνας, Ζου Σιαολί, υποστήριξε ότι οι νέες πτήσεις μεταξύ κινεζικής και ελληνικής πρωτεύουσας είναι ένας επιτυχημένος τρόπος να ενισχυθεί η θέση της Ελλάδας, όσον αφορά το οικονομικό πεδίο αλλά και τον τουρισμό.

Ταϋγέτη Λάζου