Επιστροφή στη φύση 28/11/2011

Σκι εκτός πίστας; Crossing ποταμού με άλογα; Μountain biking σε ελατοδάσος; Rafting στον Εύηνο; Διαλέξτε τη δραστηριότητα που σας αρέσει και αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν.

banner

Σκι στον Παρνασσό

Δοκιμάζετε για πρώτη φορά χιονοπέδιλα ή θέλετε να τελειοποιήσετε το freestyle στο snowboard; Όπως κι αν έχει, ο προορισμός σας –καιρού θέλοντος, βέβαια– είναι ο Παρνασσός, όπου οι δάσκαλοι της σχολής Πάππος-Μπαλντούμης θα σας μάθουν σκι και snowboard, σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεστε, αλλά και extreme skiing εκτός πίστας. Ειδικά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι αναλαμβάνουν τους μικρούς χιονοδρόμους από 4 ετών και άνω (www.skischool.gr).

Με άλογα στον Βοϊδομάτη

Εξερευνήστε το Ζαγόρι καβάλα στα αλογάκια της Πίνδου μαζί με τους ανθρώπους της No Limits. Γνωρίστε το πανέμορφο δάσος στις όχθες του Βοϊδομάτη, απολαύστε τη διαδρομή δίπλα στο πέτρινο γιοφύρι και περάστε με το άλογό σας μέσα από το ποτάμι. Ιδανικό για μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία. (www.nolimits.com.gr).

banner

Rafting στον Εύηνο

Ένας απίθανος ποταμός, διαδρομή δέκα χιλιομέτρων και βαθμός δυσκολίας ελάχιστος! Τον Εύηνο και την ονειρεμένη ορεινή Ναυπακτία τη γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι άνθρωποι του Alpin Club. Μια κατεβασιά στον ποταμό είναι ιδανική για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του rafting για πρώτη φορά. Συνδυάστε το με διαμονή στην κατασκήνωση της εταιρείας στις όχθες του ποταμού, στο μικρό οικισμό Χάνι Μπανιά (www.alpinclub.gr).

Mountain bike στο Καρπενήσι

Ποδηλατάδα σε δασικό δρόμο, ανάμεσα στα υπέροχα πυκνά δάση με έλατα και καστανιές, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι. Οι συνοδοί της Trekking Hellas σταματούν συχνά τις παρέες με τα mountain bikes για να μαζέψουν κάστανα, βατόμουρα και κράνα. Σας προτείνουν μια εύκολη διαδρομή μιάμισης ώρας και άλλη μία δυόμισι ωρών και μέτριας δυσκολίας μέχρι το χωριό Άγιος Νικόλαος (www.trekking.gr).

Βίκη Βαμιεδάκη