9 επιπλέον προορισμοί εξωτερικού για την Aegean

17/09/2014
9 επιπλέον προορισμοί εξωτερικού για την Aegean

Προς 9 επιπλέον προορισμούς του εξωτερικού θα πετά η Aegean Airlines τον ερχόμενο χειμώνα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σύμφωνα με το νέο της πρόγραμμα πτήσεων, η γνωστή αεροπορική θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις και τη χειμερινή περίοδο προς 8 προορισμούς εξωτερικού που εγκαινίασε τη θερινή περίοδο (Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Μασσαλία, Αμπού Ντάμπι, Βηρυτό, Αμμάν), επαναφέρει τις πτήσεις από Αθήνα προς Κάιρο, ενώ ενισχύει και τις συχνότητες σε ήδη υπάρχοντα δρομολόγια προς Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Ντίσελντορφ, Γενεύη, Βιέννη, Πράγα, Βαρσοβία, Ρώμη και Τελ Αβίβ.
Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean, δήλωσε σχετικά: «Η κύρια πρόκληση όλων όσοι ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία είναι η επέκταση της περιόδου, η οποία απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και επενδύσεις σε προϊόντα, χρεώσεις, προώθηση. Η Aegean  συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή με ό,τι μέσα διαθέτει. Ωστόσο είναι απαραίτητο τα αεροδρόμια, η κρατική τουριστική πολιτική και το συνολικό τουριστικό προϊόν να εξελιχθούν συντονισμένα στην ίδια κατεύθυνση και με τον ίδιο στόχο».
Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η αεροπορική προχωρά στην αύξηση του στόλου της με 7 επιπλέον ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A320ceos, οι παραδόσεις των οποίων θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2015, ενώ στα πρόσφατα World Airline Awards τιμήθηκε εκ νέου ως Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη.
Το χειμερινό πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και θα ισχύει μέχρι τις 28 Μαρτίου 2015.

Άλλα νέα
banner