Στην τελική ευθεία για το «Navarino Challenge»!

15/09/2014
Στην τελική ευθεία για το «Navarino Challenge»!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού, το «Navarino Challenge». Από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 η Καλαμάτα και η Costa Navarino, θα υποδεχθούν τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο της The North Face, Dean (Κωνσταντίνο) Karnazes και μαζί του όλο τον κόσμο που θα τρέξει και φέτος χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς χρονόμετρα για καλό σκοπό!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
Μία συζήτηση, που θα ενισχύσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής θα πραγματοποιηθεί φέτος μέσω της ημερίδας: «Eat well – run well – live well», το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:00, στο The Westin Resort Costa Navarino.
Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει την βράβευση του δις Ολυμπιονίκη του ταεκβοντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση, Σπύρου Γιαννιώτη, καθώς και ομιλίες από τον Δρ. Δημοσθένη Παναγιωτάκο, Καθηγητή Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας, Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και την Δρα. Χριστίνα Χρυσοχόου, Ιατρό - Καρδιολόγο, Επιμελήτρια Α, Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικοί Πνευμονολόγοι, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας «ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας, θα πραγματοποιούν δωρεάν σπιρομετρήσεις για το κοινό το Σάββατο 20/09 στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας (Ώρες: 09.00-12.30) και την Κυριακή 21/09 (Ώρες: 08.30-12.00) στην Costa Navarino. Στόχος της ενέργειας  είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της υιοθέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινών συνηθειών.
Την συμμετοχή του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση, Σπύρου Γιαννιώτη, που θα κολυμπήσει μαζί με τον Dean Karnazes, το Σάββατο το μεσημέρι στις 20 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Navarino Dunes.
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του «Navarino Challenge», που θα συνοδευτεί από μια μεγάλη γιορτή, με ελληνικά παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.
Αν δεν έχετε δηλώσει ακόμα συμμετοχή στο «Navarino Challenge», τότε έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου 2014, μέσα από την επίσημη σελίδα http://navarinochallenge.com/registration_form.php
Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει όλες τις φετινές διαδρομές, καθώς και τις δωρεάν δραστηριότητες στο πλαίσιο της διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino, μπορείτε να μεταβείτε http://navarinochallenge.com/event_schedule_2014.html.
 

Άλλα νέα
banner