Ο iTraveller της Aegean στην Στοκχόλμη

10/09/2014
Ο iTraveller της Aegean στην Στοκχόλμη

Στο Στοκχόλμη, τη «Βενετία του Βορρά», άφησε το ταξιδιωτικό του στίγμα ο iTraveller της Aegean. Στο πλαίσιο του πιο ιδιότυπου ταξιδιωτικού γύρου και με μοναδική «πυξίδα» το νέο i-pad app της Aegean, ο iTraveller Πέτρος, κατάφερε χάρη στη βοήθειά όλων των φίλων της Aegean στα social media, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους και να περάσει ένα βράδυ στο εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο Utter Inn στο βυθό της λίμνης Malaren στην πόλη Vasteras της Σουηδία, συντροφιά με ...τα ψάρια.
Σειρά είχε ο γύρος της Στοκχόλμης… από τις στέγες των σπιτιών! Πολύχρωμα νησάκια στην καρδιά του αρχιπελάγους, πολυάριθμες γέφυρες, καταπράσινα πάρκα, βόλτες στην Παλιά Πόλη, Gamla Stan και στο άψογα διατηρημένο ιστορικό κέντρο, μεσαιωνικά δρομάκια παλιά κτίρια και μουσεία, πλατείες και ανάκτορα. Ο iTraveller γέμισε εικόνες από μια πόλη, που δικαίως συγκαταλέγεται στους πιο hot ευρωπαϊκούς προορισμούς της Aegean.
Με αφετηρία την Αθήνα, και ημερομηνία αναχώρησης την 29η Αυγούστου, με πρώτους σταθμούς τη Μαδρίτη και τη Σεβίλλη, ο iTraveller της Aegean συνεχίζει το πρωτότυπο ταξίδι του. Οκτώ διαφορετικές πόλεις σε 14 ημέρες με ένα σακίδιο πλάτης και μοναδικό πιλότο-βοηθό το νέο application για iPad της Aegean, που είναι η μόνη πηγή πληροφοριών για το ταξίδι του: κρατήσεις εισιτηρίων, πληροφορίες για τα αεροδρόμια και τους προορισμούς που θα επισκεφθεί, ακόμα και τι καιρό θα συναντήσει, τα έχει όλα σε απόσταση ενός κλικ.
Βέβαια ο Πέτρος δεν είναι μόνος τους σε αυτό το ταξίδι. Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφικό υλικό στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) και οι followers κάνουν Like και share ή κατεβάζουν το ipad application, εκείνος κερδίζει πόντους, που του επιτρέπουν να γυρίσει ακόμα περισσότερα μέρη και αξιοθέατα. Αν θέλετε λοιπόν να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του επισκεφτείτε το www.aegeanitraveller.com
 

Άλλα νέα
banner