Zante Music Masterclass 2014

05/09/2014
Zante Music Masterclass 2014

Κορυφαίοι σολίστ και καθηγητές κλασσικής μουσικής έρχονται στη Ζάκυνθο από τις 6 ως τις 13 Σεπτεμβρίου με αφορμή το Zante Music Masterclass 2014. Οι σολίστ διεθνούς εμβέλειας θα έρθουν σε επαφή με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου με στόχο να τους βοηθήσουν να εξελίξουν την τεχνική τους αλλά και να συμμετέχουν από κοινού στις συναυλίες που θα δώσουν στα πλαίσια του Zante Music Masterclass 2014. Μαθήματα βιολιού, βιόλας, βιολοντσέλου αλλά και πιάνου θα λάβουν χώρα στις αίθουσες του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου. Κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να κάνει 5 ώρες μαθήματος με τον καθηγητή που θα επιλέξει και θα μπορεί να λάβει μέρος και στις δύο τελικές συναυλίες του Masterclass στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Μουσικού Σχολείου.
Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι οι παρακάτω:
Raquel Pego Castro - Βιολί (First violin soloist of ENEMC, Professor in E.S.M.U.C in Catalonia)
Yuval Gotlibovitch - Βιόλα (First Price and the Fridolin Rusch Award at the 8th International Lionel Tertis, Professor in Conservatorio della Svizzera Italiana,Lugano και Assistant Professor in Escuola Superior de Musica,Reina Sofia,Madrid)
Jonathan Gotlibovitch - Βιολοντσέλο (Member of Meitar Enseble και Principal cellist of the Tel Aviv Sololist Enseble)
Matteo Corio - Πιάνο (Professor στο Academia Musicale di Alto Perfezionamento S. Cecilia in Bergamo και Vice Director of the Liceo Musicale S. Alessandro)
Sandro D' Onofrio - Πιάνο (Professor in Swiss Italian Conservatoire in Lugano)
Υπεύθυνος συνοδείας θα είναι ο Γιάννης Γιαννόπουλος, καθηγητής πιάνου στο Κολλέγιο Αθηνών και το Ωδείο Αθηνών, Μουσικός διευθυντής στους "Απάχηδες των Αθηνών" και στην Freiburg- Zakynthos Orchester.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε σχετικά με το μουσικό φεστιβάλ, επισκεφθείτε το www.zantemusicmasterclass.com

Άλλα νέα
banner