Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο «Mandraki Village Boutique Hotel» στην Σκιάθο

Δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandraki Village που βρίσκεται στις πασίγνωστες Κουκουναριές της Σκιάθου

Μαγευτικό και καταπράσινο – ως γνωστόν – το νησί της Σκιάθου. Λίγα μέτρα μακριά από το οικολογικό πάρκο των Κουκουναριών - που ανήκει στην ευρύτερη προστατευόμενη περιοχή της λίμνης Στροφιλιάς - το Mandraki Village Boutique Hotel σας περιμένει για αξέχαστες διακοπές δίπλα στην θάλασσα. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου απλώνονται σε μία έκταση 10 στρεμμάτων με 8 διαφορετικά κτίρια και 38 δωμάτια-σουίτες μια φιλόξενη ατμόσφαιρα ακόμη και για οικογενειακές διακοπές. Η χρυσή άμμος, τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και τα πεύκα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο που δεν πρέπει να χάσετε.

Η διαμονή θα δοθεί μόνο μετά από συνεννόηση με το ξενοδοχείο και βάσει διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται γιορτές, αργίες και 3ήμερα

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 9/9 μετά τις 12.00 μ.μ.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τον τρόπο που μπορούν να κάνουν την κράτησή τους.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandraki Village που βρίσκεται στις πασίγνωστες Κουκουναριές της Σκιάθου είναι οι εξής:

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΣΚΙΑΘΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Οι σωστές απαντήσεις είναι:
1. Σε ποιο σύμπλεγμα νησιών ανήκει η Σκιάθος …; Σποράδες
2 Η Σκιάθος έχει λάβει το παρατσούκλι: “Η Μύκονος της…”… ; της Θεσσαλονίκης’
1. 3. Ποια χρονιά έγινε η μεγάλη ανακαίνιση του Mandraki Village… ; 2007

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο που μπορούν να κάνουν την κράτησή τους.

Πες την άποψη σουΤι σας άρεσε και τι σας χάλασε
στο τελευταίο σας ταξίδι;

Σχολιάστε και βαθμολογήστε τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια των πρόσφατων ταξιδιών σας επιλέγοντας από τη λίστα των προτάσεων του Alpha Guide.
Τελευταία σχόλια