Searocks Villas Exclusive Resort: Γαληνεύοντας με στιλ στη Μάνη

ο

Η λιτή πολυτέλεια και η φινέτσα του εκλεπτυσμένου  5* Searocks Villas Exclusive Resort συμπορεύονται αρμονικά με την άγρια ομορφιά της Μάνης που τώρα το Πάσχα κυριαρχείται από βαθιά μυστικιστική ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στα καταπράσινα βουνά της Μάνης και με υπέροχη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, απολύτως ενσωματωμένο στο τοπίο, αυτό το συγκρότημα από ιδιωτικές υπερσύγχρονες βίλες, καθεμία με τη δική της πισίνα, αποπνέει μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Η πολυτελής φιλοξενία ενισχύεται από μια σειρά από ξεχωριστές υπηρεσίες όπως ρεσεψιόν, εστιατόριο, bar, spa, γήπεδο τένις και μπάσκετ, εκκλησία και ελικοδρόμιο. 

λ

Ακριβώς πάνω από το ψαροχώρι Κιτριές και την πανέμορφη παραλία του, μεταξύ της Καλαμάτας και της Καρδαμύλης, είκοσι όμορφα επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες βίλες δύο ή τριών ορόφων με ευρύχωρα μπαλκόνια  και ιδιωτικές πισίνες, παρέχουν ξενοδοχειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς καδράρουν μοναδικά τον κόλπο της Μεσσηνίας.

f

 Η λιτή ομορφιά της φύσης και η γοητεία της τοπικής αρχιτεκτονικής του δημιουργούν την τέλεια συνθήκη για να απολαύσετε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και τον απέραντο έναστρο ουρανό, ενώ σας προσφέρουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να αποσυμπιεστείτε και να επαναφορτιστείτε, μακριά από τα πλήθη. Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, όπως η πέτρα και το ξύλο, δένουν ιδανικά με το σημείο, ενώ το μπλε του νερού της πισίνας, ισορροπεί με τη θέα στη θάλασσα. Οι ελαιώνες και τα πέτρινα δρομάκια με πλούσια χλωρίδα γύρω από τις βίλες του  5* Searocks Villas Exclusive Resort, περικυκλώνονται από ένα ιδιωτικό δάσος που προσφέρει απόλυτη απομόνωση από τον έξω κόσμο, αλλά και πολύ κοντά στη διασκέδαση της Καλαμάτας και της Καρδαμύλης. Η στρατηγική του θέση λοιπόν εξασφαλίζει γαλήνη αλλά ταυτόχρονα και εύκολη πρόσβαση στο πιο ζωηρό κομμάτι της Μεσσηνίας. 

k

Καλαμάτα, Κιτριές, Θέση Φιτσικό, Δυτική Μάνη, 2102206987, searocksresort.com, ΙG: searocksresort

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.