Aristi Mountain Resort

Συνδυάζοντας το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα της περιοχής με ανέσεις που δεν συναντάς εύκολα στην περιοχή το «Aristi Mountain Resort» προσφέρεται για ατμοσφαιρικά weekend στα Ζαροχώρια αλλά και για διακοπές Χριστουγέννων.

Aristi Mountain Resort

Συνδυάζοντας το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα της περιοχής με ανέσεις που δεν συναντάς εύκολα στην περιοχή το «Aristi Mountain Resort» προσφέρεται για ατμοσφαιρικά weekend στα Ζαροχώρια αλλά και για διακοπές Χριστουγέννων.

Aristi Mountain Resort - εικόνα 1

Δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν το παραδοσιακό με τη σύγχρονη αισθητική και την πολυτέλεια, υπέροχη θέα στη χαράδρα του Βίκου, στους Πύργους του Πάπιγκου και στην κορυφή της Αστράκας, ένα ατμοσφαιρικό spa με θερμαινόμενη πισίνα απ όπου αγναντεύεις το βουνό, τοπικές συνταγές και προϊόντα στο εστιατόριο «Salvia», εκλεκτά ποτά στο lobby δίπλα στο τζάκι, εικαστικές εκθέσεις… Συνδυάζοντας το ιδιαίτερο τοπικό χρώμα της περιοχής με ανέσεις που δεν συναντάς εύκολα στην περιοχή το «Aristi Mountain Resort» προσφέρεται για ατμοσφαιρικά weekend στα Ζαροχώρια αλλά και για διακοπές Χριστουγέννων. Μοιρασμένο σε κεντρικό κτίριο και μπανγκαλόους και με περιποιημένους κήπους διακρίνεται για την άνεση των χώρων του. Τα δωμάτιά του είναι μεγάλα, με έντονη την παρουσία της πέτρας και του ξύλου, αλλά με αφαιρετική διακόσμηση. Διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο χωριό και στο βουνό, και ορισμένα τζάκι. Το σκούρο ξύλο στα δάπεδα και την οροφή προσδίδει επιπλέον αίσθηση ζεστασιάς. Ιδιαίτερα ποιοτικά είναι και τα μπάνια. Στα δίχωρα δωμάτια η μία κρεβατοκάμαρα βρίσκεται σε εσωτερική σοφίτα, ενώ θα βρείτε και δύο junior σουίτες (διαμορφωμένες σε 2 επίπεδα) με τζάκι, στο καθιστικό. Στα συν η προσεγμένη κουζίνα του εστιατορίου, με κυνήγι και τοπικές γεύσεις και η αίσθηση της φιλοξενίας. Aristi Mountain Resort Αρίστη, Ζαγοροχώρια. 2653041330, www.aristi.eu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.