PR στον Ινδικό

Η Κατερίνα Κατώπη συνάντησε τη Stacey Dean, Group PR Manager μερικών από τα καλύτερα εξωτικά resorts.

PR στον Ινδικό

Η Κατερίνα Κατώπη συνάντησε τη Stacey Dean, Group PR Manager μερικών από τα καλύτερα εξωτικά resorts.

PR στον Ινδικό - εικόνα 1

Πώς είναι να μένει κανείς στον... Παράδεισο;

Τόσο διαφορετικό! Είμαι στις Μαλδίβες ήδη τρία χρόνια, και είναι σίγουρα από τις πλέον συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου! Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη. Είσαι σ’ ένα νησί σούπερ πολυτελές, που όμως είναι το γραφείο σου: τη μια ημέρα μιλάς με δημοσιογράφους και tour operators, την άλλη διασκεδάζεις με τους πελάτες.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που σου έχουν ζητήσει;

Ολόφρεσκο γάλα αγελάδας, που το βρήκαμε στη Σρι Λάνκα και το «πετάξαμε» μέχρι τις Μαλδίβες!

Πες μας κάποιους από τους διάσημους πελάτες σας – που να επιτρέπεται να τους αναφέρεις…

Kate Moss, Elizabeth Hurley, Alexander McQueen, John Galliano, Isabelle Adjani κ.ά.

Μίλησέ μας για ένα project για το οποίο είσαι ιδιαίτερα υπερήφανη…

Σίγουρα η εταιρική κοινωνική μας ευθύνη, η οποία εστιαζεται κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος. Βοηθάμε τοπικά σχολεία, προσφέροντας εκμάθηση στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους, καταναλώνουμε ντόπιο αγνό μαλδιβιανό λάδι από καρύδα για τα μασάζ μας, προσπαθούμε να προστατέψουμε τους υφάλους κ.λπ.

PR στον Ινδικό - εικόνα 2

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου εξτραβαγκάντζες που μορούν να απολαύσουν οιv πελάτες σας;

Ξεκινήσαμε αυτό το project πριν από έναν περίπου χρόνο, γιατί θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι παραπάνω από ένα λουξ δωμάτιο ξενοδοχείου... Φέραμε διεθνούς φήμης DJs (Claude Challe, DJ Ravin, Charles Schillings, Jose Padilla), τους οινοποιούς του Mouton Rothchild, Antinori, κ.ά., σουπερ-celebrity αισθητικούς όπως η Anastasia Achellios, yoga-gurus όπως η Annousha Hempel και πολλά ακόμα... Οι ιδέες μας δεν σταματάνε και συνέχεια προσπαθούμε για κάτι διαφορετικό! Λάτρεψα το γεγονός ότι ο DJ Ravin αγάπησε τόσο το μέρος, που έγραψε ένα CD εμπνευσμένο από το «Huvafen Fushi» και του έδωσε το όνομά του!

Ετοιμάζετε κάποια νέα ξενοδοχεία;

Από πού να ξεκινήσω... Το 2008, θ’ ανοίξουμε στις Μαλδίβες το «Maakanaa» (family resort) και το «Soul Salus Fushi» (spa resort) και το «Desert Palm» στο Ντουμπάι. Το 2009, άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, 2 στις Σεϋχέλλες και πολύ άμεσα θα είναι διαθέσιμο και το residential κομμάτι μας, με οικίες στην Καραϊβική, τις Σεϊχέλες και το Μαρόκο. Παράλληλα, ξεκινάμε το νέο μας concept, την Per Aquum Yachts, την τμηματική ιδιοκτησία δηλαδή σε super yachts!

Κάτι ιδιαίτερο για την περίοδο του Πάσχα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία σας;

Ένα μοναδικό δείπνο στο ολοκαίνουργιο υπερπολυτελές μας σκάφος «Sensuelle», ένα πραγματικά πρωτοποριακό yacht που έχει μέχρι και δικό του spa!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.