Eagles Palace

Η Ντένη Καλλιβωκά επιλέγει τα καλύτερα σημεία του υπέροχου resort της Χαλκιδικής.

Eagles Palace

Η Ντένη Καλλιβωκά επιλέγει τα καλύτερα σημεία του υπέροχου resort της Χαλκιδικής.

Eagles Palace - εικόνα 1

Έχει ίσως την ωραιότερη θάλασσα που συνάντησα σε ξενοδοχείο-resort στη Χαλκιδική. Με το που βγαίνεις στο deck της βεράντας, μέσα στα πεύκα, και βλέπεις τη θάλασσα, αδημονείς για τη στιγμή που θα πάρεις ένα βιβλίο και θα χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες της ακρογιαλιάς. Η αμμουδιά του ξενοδοχείου είναι μεγάλη, τα νερά διάφανα –έχει και εξέδρα για βουτιές–, ενώ το diving center θα σας οδηγήσει σε πολύ ωραίες καταδύσεις στο απέναντι νησάκι, την Αμμουλιανή. Εντυπωσιακή και η πισίνα με ξύλινες ξαπλώστρες μέσα στο πράσινο. Αυτό που σε κερδίζει εδώ είναι ότι αισθάνεσαι πως δεν είσαι σε μια απρόσωπη ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά σε ένα περιβάλλον που σε φροντίζουν προσωπικά.

Ουρανούπολη Χαλκιδικής, 23770/ 31047-8, 2310/269421, www. eaglespalace.gr.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Eagles Palace - εικόνα 2

Όλο το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως την περασμένη χρονιά. Τα bungalows του είναι πολύ όμορφα και ευρύχωρα, με βεράντες μέσα στο πράσινο. Θα σας αρέσει που στα δωμάτια (όχι τα απλά) υπάρχει μηχανή Negresso για εσπρέσσο και cd player.

ΓΕΥΣΕΙΣ

Eagles Palace - εικόνα 3

Το ξενοδοχείο έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα εστιατόρια, αλλά εκείνο που με κέρδισε ήταν το «Αλμύρα» (γεύσεις με επιμέλεια του Λευτέρη Λαζάρου). Τα τραπέζια βγαίνουν στο deck πάνω στην αμμουδιά και απέχουν μόλις λίγα μέτρα από το κύμα. Όταν έχει φεγγάρι, ανατέλλει ακριβώς μπροστά σας – πραγματική μαγεία.

SPA MENU

Eagles Palace - εικόνα 4

Ένας πολύ σοβαρός λόγος για να διακόψεις την ηλιοθεραπεία. Eίναι ολοκαίνουργιο και κατασκευασμένο με όλες τις προδιαγραφές: θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, jacuzzi, θερμαινόμενες πολυθρόνες, ντους-βροχή και ένα προσωπικό ευγενικό και έμπειρο. Το 25άλεπτο μασάζ που δοκίμασα ήταν πολύ καλό…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.