Check in Κύπρος

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης προτείνει ντιζαϊνάτα boutique hotels, πρωτοπόρα spa αλλά και oικονομικά ξενοδοχεία-έκπληξη για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Check in Κύπρος

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης προτείνει ντιζαϊνάτα boutique hotels, πρωτοπόρα spa αλλά και oικονομικά ξενοδοχεία-έκπληξη για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Thalassa

Check in Κύπρος - εικόνα 1

BOUTIQUE τοποθεσία: Sτον Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο μυκηναϊκής εποχής Μάα-Παλαιόκαστρο. ατμόσφαιρα: Design και πολυτέλεια με εκπληκτική θέα. ποιοι πάνε: Όσοι εκτιμούν την άνεση κι αναζητούν χαλάρωση. δωμάτια: Πολυτελείς σουίτες με καλύτερη την εκπληκτική Gaia Suite. εστιατόρια: Το «Psari Seafood Grill» με ειδίκευση στο θαλασσινό μενού και το «Ambrosia» με διεθνή κουζίνα κι αρχοντικό άρωμα. highlights: Οι προσωπικοί butlers που συνοδεύουν κάθε δωμάτιο κι αναλαμβάνουν να μην λείψει το παραμικρό από τον επισκέπτη. info

+35726881500, www.thalassa.com.cy. Από € 260.

Le Meridien

Check in Κύπρος - εικόνα 2

SPA

τοποθεσία: Βρίσκεται σε μια έκταση 100.000 τ.μ. σε απόσταση 15 χλμ. από τη Λεμεσό. ατμόσφαιρα: Ιδανικό resort spa hotel με ατελείωτη πισίνα και ιδιωτική πλαζ. ποιοι πάνε: Οι λάτρεις του spa, περιλαμβανομένων βαθύπλουτων Ρώσων. δωμάτια: 329 ευρύχωρα δωμάτια με ειδικά σχεδιασμένα μπάνια. εστιατόρια: Γεύση από Άπω Ανατολή στο «Balthazar» και από Μεσόγειο στο «Le Nautile» και το «Enalia», που ειδικεύεται στα θαλασσινά. highlights: Η θαλασσοθεραπεία στο εντυπωσιακά αχανές Le Spa. Info

+35725862000, www.cyprus.lemeridien.com. Από € 290.

Columbia Beach Resort - Pissouri

Check in Κύπρος - εικόνα 3

RESORT

τοποθεσία: Ανάμεσα στη Λεμεσό και την Πάφο, στο χωριό Πισσούρι με δική του παραλία δύο χιλιομέτρων. ατμόσφαιρα: Εξωτική και ειδυλλιακή, ιδανική για όσους αναζητούν γαλήνη και ρομαντισμό. ποιοι πάνε: Η high society της Κύπρου και επιφανείς ξένοι επισκέπτες. δωμάτια: Junior και executive suites, με τα πιο μεγάλα κρεβάτια που έχετε δει ποτέ! εστιατόρια: «Dionysos restaurant» και «Apollo Taverna» με μεσογειακή κουζίνα και απαλή μουσική. highlights: Η μαγευτική τοποθεσία που ταξιδεύει το νου και ξεκουράζει το σώμα. info

+0035725833000, www.columbia-hotels.com/en/beach_resort_hotel_team. Από € 340.

Curium Palace

Check in Κύπρος - εικόνα 4

BUDGET

τοποθεσία: Στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Βύρωνος 11. ατμόσφαιρα: Αρχιτεκτονική του ’50 με αντίκες και έργα τέχνης της εποχής. ποιοι πάνε: Ψαγμένοι τύποι ανεξαρτήτου ηλικίας και λάτρεις της κουλτούρας. δωμάτια: 63 ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες με αύρα φινετσάτου ξενοδοχείου πόλης. εστιατόρια: Μεσογειακή κουζίνα με έντονο γαλλικό χρώμα.

highlights: Η κομβική τοποθεσία του, δίπλα στους Κήπους και το Αρχαιολογικό μουσείο, στο κέντρο της πόλης, μόλις μερικά λεπτά από την ακτή.

info

+35725891100, www.curiumpalace.com. Από € 115.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.