Το Olympia Golden Beach Resort & Spa είναι το "Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα" για το 2024

Το ξενοδοχείο γιορτάζει την κατάκτηση του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα».

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa τιμήθηκε με το βραβείο Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 "Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα", αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην περιβαλλοντική διαχείριση διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης για τους επισκέπτες του.

Το Βραβείο Καλύτερου Βιώσιμου Ξενοδοχείου στην Ελλάδα απονέμεται σε ξενοδοχεία που επιδεικνύουν σημαντικές ενέργειες σε βιώσιμες πρακτικές, από την ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση νερού μέχρι τη μείωση αποβλήτων και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες. Το θέρετρο του Olympia Golden Beach Resort & Spa βρίσκεται στην πρωτοπορία της ενσωμάτωσης αυτών των πρακτικών με τρόπο που ενισχύει τις εμπειρίες των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε διαμονή είναι τόσο πολυτελής όσο και περιβαλλοντικά συνειδητή.

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Η φετινή αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας του προσωπικού να καινοτομεί και να εφαρμόζει βιώσιμες λύσεις σε κάθε πτυχή των λειτουργιών του. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας στη βιωσιμότητα έχουν θέσει ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθιστώντας το ξενοδοχείο προτιμώμενη επιλογή για τους ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση.

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του: "Η λήψη του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 ‘Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα’ είναι μια πολύ σοβαρή βράβευση. Αντικατοπτρίζει το πάθος και τη δέσμευση της ομάδας μας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την πολυτέλεια που οι επισκέπτες μας περιμένουν. Αυτή η διάκριση μας παρακινεί να συνεχίσουμε το βιώσιμο ταξίδι μας και να εμπνεύσουμε και άλλους στην τουριστική βιομηχανία".

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Σχετικά με τα Haute Grandeur Global Awards

Στον τομέα βράβευσης, τα Haute Grandeur Global Excellence Awards είναι απαράμιλλα. Η αριστεία αναγνωρίζεται μέσω των σχολίων των επισκεπτών αντί για ψήφους από το γενικό κοινό ή από επιτροπή κριτών. Αυτή η δίκαιη και διαφανής διαδικασία εγγυάται αμερόληπτα αποτελέσματα. Τα Haute Grandeur Global Excellence Awards τιμούν ιδρύματα που συνεχώς διακρίνονται μέσω αξιοσημείωτων εμπειριών φιλοξενίας. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν εξαιρετικές συνεισφορές από ξενοδοχεία, καταλύματα, βίλες, θέρετρα, καταφύγια, SPA και εστιατόρια παγκοσμίως. Η σύνδεση με τα Haute Grandeur Global Excellence Awards εγγυάται παγκόσμια αναγνώριση, διάκριση, αξιοπιστία και επιρροή. Τα βραβεία θεωρούνται η υψηλότερη διάκριση στη φιλοξενία παγκοσμίως - μια υπόσχεση απαράμιλλης αριστείας υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές των βραβείων του 2024, επισκεφθείτε το www.hautegrandeur.com.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, όπου η πολυτέλεια συναντά τη βιωσιμότητα, και να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς το προσωπικό του μεταμορφώνει το μέλλον των ταξιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ogb.gr ή καλέστε στο +30 26230 95999.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ποιά νησιά πρωταγωνιστούν σε τζίρο από καταλύματα και εστίαση τον Μάιο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Η Πάρος και η Μήλος πρωπορεύονται στις αυξήσεις αεροπορικών αφίξεων και εσόδων καταλυμάτων και εστίασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/07/2024

Στην "Μαργιώρα" δεν έρχεσαι μόνο για να καλοφάς (αν και θα μπορούσες)

Εστιατόριο για δείπνο, wine και cocktail bar, ένα μικρό shop/delicatessen με εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών και μια κρυφή αυλή που εκτός των άλλων στεγάζει και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι μερικά από τα πολλά πρόσωπα της Μαργιώρας.

Από την Τιφλίδα στον Καύκασο: Πήγαμε στη Γεωργία και καταλάβαμε γιατί (το κρασί και η γαστρονομία της) είναι τόσο hot

Σε ζυμώσεις, όχι μόνο πολιτικές, βρίσκεται η χώρα στα σύνορα Ευρώπης και Ασίας, που αναδεικνύεται σε νέο darling όσων αναζητούν νέες τάσεις στο ταξίδι, το φαγητό και το κρασί. Άλλωστε στις ζύμες και τις ζυμώσεις βρίσκεται και η καρδιά του ταξιδιωτικού της DNA.

Εν εξελίξει η αποκατάσταση της "Οικίας του Νέρωνα" στην Αρχαία Ολυμπία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση των Ανατολικών Θερμών του Οκταγώνου στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη των ρωμαϊκών μνημείων της περιοχής.

Zagori Mountain Running: η γιορτή του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος ξεκινά

Η επίσημη έναρξη του φετινού Zagori Mountain Running θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Τα χωριά της Νάξου είναι ότι χρειαζόμαστε

Ακόμη και όταν οι παραλίες θα γεμίσουν ομπρελοξαπλώστρες και τα προνομιούχα σημεία με βίλες, η Νάξος θα αντιστέκεται χάρη στα διάσπαρτα στην ενδοχώρα χωριά της, που δεν εγκλωβίζονται στις "επιβολές" του μαζικού τουρισμού.