Το "Avenue Modern Cuisine" συναντάει την τέχνη

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και παρουσίαση του διάσημου καλλιτέχνη της Pop Art, Άντονι Ντράγκαν.

Avenue Modern Cuisine

Το "Avenue Modern Cuisine" διοργανώνει τη Πέμπτη, 1η Ιουνίου στις 8 μ.μ., μια διαφορετική βραδιά η οποία θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και παρουσίαση του διάσημου καλλιτέχνη της Pop Art, Άντονι Ντράγκαν. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πώς ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει μια δερμάτινη τσάντα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό του στυλ.

Τη μουσική υπόκρουση της βραδιάς θα δώσει το ηλεκτρονικό κουαρτέτο εγχόρδων Fortissimo, η pop τραγουδίστρια Christie Bell και ο DJ Διογένης Μαριόλας, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το G&T που παρασκευάζεται με το υψηλής ποιότητας ιαπωνικό τζιν ROKU. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί μια έκθεση γεμάτη χρώματα με έργα τέχνης του Άντονι Ντράγκαν, η οποία θα παραμείνει στο "Avenue" και μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από την επιμελήτρια Αναστασία Ρασκίνα, με την υποστήριξη του Ομίλου Myro.

Avenue Modern Cuisine, Τηλ.: 2310 841921, Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη, info@avenuerestaurant.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
12/07/2024

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Όσλο: Δεν το λες και πόλη! Το ευφυές spot του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης δίνει μαθήματα marketing

Με πρωταγωνιστή έναν αγέλαστο, αιώνια ανικανοποίητο millennial, το ευφυέστατο τρειλεράκι του Visit Oslo μεγαλώνει τη λαχτάρα μας να ανακαλύψουμε τη νορβηγική πρωτεύουσα με δυνατές δόσεις στεγνού χιούμορ.

Tα παραδοσιακά πιάτα της Σκιάθου μέσα από τον Παπαδιαμάντη

Ο Γιώργος Πίττας αποκωδικοποίησε την πληθωρική σκιαθίτικη γαστρονομία μέσα από τα παπαδιαμαντικά διηγήματα, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να ευτυχήσουμε (χορτασμένοι) στη λιτότητα.

"Numo Mykonos": H νέα quiet luxury άφιξη στις Κυκλάδες

Πηγή έμπνευσης για το boutique resort αποτελεί η αυθεντική, ξέγνοιαστη εποχή των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70 που διαμόρφωσε το DNA της Μυκόνου.