Οι "Βραδιές πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη" επιστρέφουν για την τέταρτη έκδοσή τους

Στόχος του νέου πολιτιστικού θεσμού είναι να αναδείξει τους πανέμορφους κήπους και το επιβλητικό κτίριο με τη μεγάλη ιστορία, στη συνοικία των Εξοχών.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στην Τεχνόπολη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις "Βραδιές πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη", τον νέο πολιτιστικό θεσμό που αξιοποιεί και αναδεικνύει τους πανέμορφους κήπους και το επιβλητικό κτίριο με την μεγάλη ιστορία, στην συνοικία των Εξοχών. Το τριήμερο 26 έως 28 Μαΐου, 1200 αριθμημένα καθίσματα θα υποδεχθούν το κοινό μας, ενώ  για πρώτη φορά, δίνεται και η δυνατότητα εισόδου-με μηδενικό εισιτήριο- σε 500 λάτρεις της φύσης για να απολαύσουν μουσική στους κήπους, κάτω από τα δένδρα. 

Αναλυτικό πρόγραμμα

Παντελής Θαλασσινός

Παρασκευή 26 Μαΐου 

"Ο Παντελής Θαλασσινός συναντά τον Γιώργο Καζαντζή"
Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Καζαντζής με αφορμή τον δίσκο τους "Αινίγματα", ενώνουν τα τραγούδια τους σε μία συναυλία. Μαζί τους η Νάνα Μπινοπούλου και η Ναντίνα Κυριαζή. Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δύο δημιουργών όπου "τα Σμυρνέικα τραγούδια" μπλέκουν αρμονικά με τις "Μέλισσες", ο "Χειμωνανθός" με τα "Καράβια χιώτικα" και το "Ν’ αγαπάς" με το "Ήτανε αέρας" και τους "Δείκτες". Παίζουν οι Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), Γιώργος Καζαντζής (πιάνο), Γιάννης Καρακαλπακίδης (λαούτο-κιθάρα-βιολί), Θάνος Καζαντζής (τύμπανα) και Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν). Ερμηνεύουν οι Παντελής Θαλασσινός, Νάνα Μπινοπούλου και Ναντίνα Κυριαζή

Σάββατο 27 Μαΐου

ONIRAMA

Onirama
Οι Onirama, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, μετρούν πάνω από 23χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή. Με βασικό συστατικό τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες τους και την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, μετατρέπουν κάθε τους εμφάνιση σε γιορτή. Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, αποδεικνύουν πως αυτό που χρειαζόμαστε είναι τα εκρηκτικά live και οι δυναμικές βραδιές με όμορφα τραγούδια. Οι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης (φωνητικά, ακουστική κιθάρα), Γιώργος Κοκονίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Κοκονίδης (ντραμς), Alex Simon Papaconstantinou (μπάσο) και Χρήστος Τρεσίντσης (πιάνο, φωνητικά).

Κυριακή 28 Μαΐου 

Λουκιανός Κηλαηδόνης

"Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ": Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη από τους Μανώλη Φάμελλο, Δώρο Δημοσθένους και Μαρία Κηλαηδόνη. 

Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Μια πολύχρωμη παρέα μουσικών βάζει πλώρη ακολουθώντας τα ίχνη του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη. 
Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών του Λουκιανού, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων. Συμμετέχουν οι Χρήστος Παπαδόπουλος (τραγούδι, κλαρινέτο), Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο, ακορντεόν), Μάνος Λούτας (μπάσο) και Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).

Η είσοδος θα είναι  με ηλεκτρονικά εισιτήρια  που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva,  με το συμβολικό αντίτιμο των  5€. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.