Αποχαιρετούμε τη χρονιά στη Βαμβακού

Αποχαιρετούμε τη χρονιά στο γραφικό χωριό του Πάρνωνα.

Αποχαιρετούμε τη χρονιά στη Βαμβακού

Ανακαλύπτουμε τη μαγεία των γιορτών και φτάνουμε ως τις πρώτες ημέρες του 2023 με πρωτότυπες δραστηριότητες και θεματικές εμπειρίες, που υλοποιούνται από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς με αποκλειστική δωρεά από τοΊδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Θέατρο και παραστάσεις

Αποχαιρετούμε τη χρονιά στη Βαμβακού - εικόνα 1

Με μια παράσταση κουκλοθεάτρου για τα παιδιά θα αποχαιρετήσετε το 2022, βασισμένη στο παραμύθι της Κυρά Ρήνης «τα Χριστούγεννα του Έλεφ και της Άντα», που αποκαλύπτει τα μυστικά της χριστουγεννιάτικης συνταγής της προ-προ-προγιαγιάς. Υποδεχτείτε το νέο έτος με μια μοναδική παράσταση, το πολυσυζητημένο θεατρικό έργο «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Βραζιλιάνου συγγραφέα Ρομπέρτο Ατάυντε έρχεται στις αρχές του νέου έτους στο σχολείο της Βαμβακούς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, ενώ τη Δεσποινίδα Μαργαρίτα υποδύεται η Φλώρα Καλομοίρη.

Προγράμματα για τα παιδιά

Αποχαιρετούμε τη χρονιά στη Βαμβακού - εικόνα 2
© Πελαγία Καρανικόλα

Τη νέα χρονιά τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία διαδραστικού ταξιδιού και παιδαγωγικού παιχνιδιού, εμπνευσμένη από το κλασικό αριστούργημα παιδικής λογοτεχνίας της Αγγλίδας συγγραφέως Έντιθ Νέσμπιτ «Τα παιδιά που έβλεπαν τα τρένα τα περνούν», ενώ θα ανακαλύψουν τα καμώματα των καλικαντζάρων μέσα από παραμύθια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και την ιστορία της πρώτης χριστουγεννιάτικης κάρτας, και θα κατασκευάσουν τη δική τουςμοναδική κάρτα με ευχές.

Μουσικές εκδηλώσεις στο Βουρέικο

Φυσικά, η μουσική θα είναι παρούσα αυτές τις γιορτές και οι μελωδίες θα συνοδεύονται από ονειρικές γεύσεις. Την πρώτη ημέρα του νέου έτους θα γιορτάσετε παρέα με τον Ζαχαρία Καρούνη και το Μουσικό Σχήμα «Γραμμές» σε ένα λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.vamvakourevival.org/events

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.