Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την pizzeria "Sogno"

Ένα όνειρο αφράτης ζύμης με εκλεκτά toppings σκορπά μυρωδιές χειροποίητης πίτσας στον ξυλόφουρνο, σερβίροντας τις λιχουδιές της σε κομψό χώρο στην Κηφισιά, αλλά και στο σαλόνι μας.

Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την pizzeria "Sogno"

Γνήσια χειροποίητη πίτσα με τα αρώματα του αυθεντικού της ιταλικού ξυλόφουρνου μπολιασμένα στο αφράτο, ανάλαφρο ζυμάρι της, σκεπασμένο με εκλεκτά υλικά, που γεμίζουν τον ουρανίσκο μας ζουμερή, λαχταριστή απόλαυση. Αυτό είναι το μυστικό του "Sogno", της πιτσαρίας που έχει κλέψει τις καρδιές και τις ορέξεις της Κηφισιάς, σερβίροντας βέρες ιταλιάνικες γεύσεις, χωρίς πολλά πολλά: μόνο ολόφρεσκες, δροσερές σαλάτες, αλλά κι ένα από τα καλύτερα tiramisu της πόλης βάζει στο τραπέζι πλάι στην πίτσα της η pizzeria "Sogno", κι αυτή η εξειδίκευση στα λίγα και καλά, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι είναι κι εκλεκτά.

Ο όμορφος χώρος της pizzeria "Sogno" στην οδό Φραγκοπούλου 30 στην Κηφισιά, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσουμε τις πίτσες της ζεστές και μυρωδάτες, όπως βγαίνουν κατ’ ευθείαν απ’ τον ξυλόφουρνο, όμως τα αφράτα ζυμαράκια της με τα λαχταριστά toppings έρχονται και στο σπίτι με παραγγελίες τηλεφωνικά, ή μέσα απ’ τις γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, χωρίς να χάσουν δράμι από της φρεσκάδα τους. Δοκιμάστε τα και με την πρώτη δαγκωνιά θα δείτε πως… δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβετε ότι Sogno σημαίνει Όνειρο!

Φραγκοπούλου 30, Κηφισιά, 2108070994, IG: @sognopizzeria, FB: Sogno pizzeria

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.