Floating Breakfast: Σαν στιγμιότυπο της κοσμικής μας μοναξιάς

Aν το glam scrolling σας στα social media περιλαμβάνει πολυτελή resorts ή λαμπερούς influencers του ταξιδιού, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα έχετε πετύχει αρκετές φορές στο timeline σας τους δίσκους που επιπλέουν στον αφρό των φετινών trends του instagram.

Floating Breakfast: Σαν στιγμιότυπο της κοσμικής μας μοναξιάς

Aν το glam scrolling σας στα social media περιλαμβάνει πολυτελή resorts ή λαμπερούς influencers του ταξιδιού, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα έχετε πετύχει αρκετές φορές στο timeline σας τους δίσκους που επιπλέουν στον αφρό των φετινών trends του instagram. Τα floating breakfast trays, συνήθως φορτωμένα με ένα σωρό ορεκτικά καλούδια, άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερο πρακτικά για την περίσταση (τα φρούτα είναι μια χαρά, πραγματικά όμως δεν μπορώ να φανταστώ σε ποιον θα φαινόταν καλή ιδέα να κυνηγάει τον λαχταριστό κρόκο απ’ τα Benedict αβγά του, όρθιος μέσα στην πισίνα), αλλά πάντα αγκαλιασμένα από τοπία εξωτισμού και απόδρασης στο υπόβαθρο, μπορεί να ξεκίνησαν το κολύμπι τους απ’ τους παραδείσους του Μπαλί, ήδη όμως έχουν πιάσει λιμάνι και στα private pools των ελληνικών resorts.

Σε όποια χώρα κι αν ποζάρουν, όμως, δεν μπορούν να αποβάλουν από την κοσμική τους λάμψη μια μελαγχολική σκιά μοναξιάς. Αλήθεια, είναι πολύ γοητευτικά, δεν σας κάνουν όμως να αποζητάτε εκείνα τα μεγάλα καλοκαιρινά πρωινά τραπέζια, όπου όλη η παρέα αντάλλασσε βουτιές στα μύρια όσα πιάτα στοιβάζονταν εμπρός της; Κι εμάς το ίδιο… Τώρα που είναι πια στο χέρι μας, τι λέτε να τα σιγουρέψουμε για του χρόνου;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.