Ανανέωση με δυνατές (γαστρο)συνεργασίες στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αργολική Ριβιέρα υπόσχεται μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών σε όσους το επισκεφθούν.

Ανανέωση με δυνατές (γαστρο)συνεργασίες στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Μπροστά σε μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, αναμένεται να βρεθούν όσοι επισκεφτούν το 5 αστέρων και βραβευμένο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, το οποίο φέτος επανασυστήνεται, εξελίσσοντας ακόμη παραπάνω το lifestyle concept που έχει εισάγει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, το ξενοδοχείο προχωράει σε μία σημαντική ανανέωση σχετικά με τη γαστρονομική του προοπτική, καθώς ξεκινά τη συνεργασία με τον Απόστολο Τραστέλη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων «Σπονδή», «Funga» και «Hytra», δημιουργώντας μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία.

Ανανέωση με δυνατές (γαστρο)συνεργασίες στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - εικόνα 1

Η ανανέωση των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου έγινε από το γραφείο Elastic, το οποίο έρχεται να επαναπροσδιορίσει το προϊόν, συνδυάζοντας την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με την απλότητα. Ο ανακαινισμένος χώρος φέρνει μια νέα εμπειρία με μοναδικά διαδραστικά στοιχεία, όπου σε συνδυασμό με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα δημιουργήσει στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες.

Επισφράγιση όλων των παραπάνω, αποτελεί η ανάληψη των καθηκόντων του γενικού διευθυντή από τον έμπειρο κ. Σωτήρη Ανανιάδη, ο οποίος έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή τουριστικά projects σe Γαλλία, Μαλβίδες, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ιαπωνία και Ντουμπάι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.