Το εμβληματικό Porto Carras ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την επανέναρξη λειτουργίας του Porto Carras, το οποίο παρέμενε κλειστό από το 2019, καθώς στο μεταξύ άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το εμβληματικό Porto Carras ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την επανέναρξη λειτουργίας του εμβληματικού Porto Carras, το οποίο παρέμενε κλειστό από το 2019, καθώς στο μεταξύ άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ως μέλος πλέον της Belterra Investments που κατέχει και το φημισμένο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 29 Απριλίου.

Meliton, Sithonia και Villa Kalyva Mare

Το εμβληματικό Porto Carras ανοίγει και πάλι τις πόρτες του - εικόνα 1

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από το 5 αστέρων ξενοδοχείο Meliton, το 4 αστέρων Sithonia καθώς και το Villa Kalyva Mare. Μέσα στις εγκαταστάσεις, του Poro Carras, το οποίο εκτείνεται σε έκταση που ξεπερνάει τα 17.000 στρέμματα, βρίσκεται επίσης μία ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων ελλιμενισμού, η μεγαλύτερη αίθουσα συνεδρίων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο, κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπά, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας αλλά και οινοιποιείο Domaine Porto Carras, με πολλά στρέμματα αμπελώνα. Ελικοδρόμια, αθλητικές εγκαταστάσεις, και κέντρα απασχόλησης παιδιών, συμπληρώνουν τον αυτόνομο τουριστικό προορισμό που τις τελευταίες δεκαετίες αποτέλεσε ταυτόσημο της ποιοτικής φιλοξενίας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πολυάριθμα εστιατόρια, μπαρ, pool bar, lounges.

Το εμβληματικό Porto Carras ανοίγει και πάλι τις πόρτες του - εικόνα 2

Σε σχέση με την έναρξη της λειτουργίας του Porto Carras, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος υπό αυστηρά μέτρα διασφάλισης της υγείας και προστασίας, εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας, σημειώνεται ότι υπάρχει σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξή του, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αλλά και τη φιλοσοφία της Belterra, συμβάλλοντας στην συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.