Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining

Στις αρχές Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, το Destino Pacha Mykonos και το Lio Mykonos φέρνοντας στο νησί και τα παγκοσμίου φήμης cabaret-style εστιατόρια Lío στο νησί.

Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining

Με αφετηρία την Ισπανία, ο όμιλος Pacha, φτάνει στη Μύκονο, όπου στις αρχές Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, το Destino Pacha Mykonos και το Lio Mykonos φέρνοντας στο νησί και τα παγκοσμίου φήμης cabaret-style εστιατόρια Lío στο νησί.

Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining - εικόνα 1
Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining - εικόνα 2

Το Destino Pacha Mykonos, διαθέτει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί στο χώρο συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα.

Η exclusive εμπειρία

Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining - εικόνα 3

Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία. Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα.

Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lio Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η συναρπαστική και μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία φτάνει στη Χώρα της Μυκόνου. Οι επισκέπτες, θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά, και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining - εικόνα 4

Όμιλος Pacha: Ποιοτική φιλοξενία, burlesque και fine dining - εικόνα 5

Ο Nick McCabe, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας, και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από €260 ανά διανυκτέρευση.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

© Ανδρέας Μπέκας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.