Ένας εξωτικός all-day προορισμός στην Εύβοια

Σε απόσταση 26 χλμ. από την Κύμη και μόλις 9 χλμ. από την παραλία Χιλιαδού, το «Metochi Beach Στροφείο» στήνει εξωτική all day κατάσταση.

Ένας εξωτικός all-day προορισμός στην Εύβοια

Σε απόσταση 26 χλμ. από την Κύμη και μόλις 9 χλμ. από την παραλία Χιλιαδού, το «Metochi Beach Στροφείο» στήνει εξωτική all day κατάσταση. Σε ένα όμορφο τοπίο, όπου τα βουνά και η θάλασσα ενώνονται και με σεβασμό στο περιβάλλον μας περιμένει πριν ή μετά τις βουτιές μας με μια ωραία γκάμα προτάσεων. Όντας προσιτή τόσο από άποψη απόστασης όσο και από άποψη budget, η ψαγμένη καντίνα «Metochi Beach Στροφείο», στην μεγάλη βοτσαλωτή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά, αποτελεί ωραία ιδέα για χαλάρωση τις ζεστές μέρες σε κάποια από τις αναπαυτικές ξαπλώστρες (χρέωση € 2.5 η μια). Έτσι, καθημερινά στο funky σκηνικό του «Metochi Beach Στροφείο», που είναι ιδανικό για chill out, μας περιμένουν ιδιαίτερα κοκτέιλ (από tiki και γλυκόξινα μέχρι spicy), Prosecco, και βέβαια όλων των ειδών τα ροφήματα και σνακ που ταιριάζουν στο beach life.

Metochi Beach Στροφείο | 697 6409393 | fb: Metochi beach στροφειο, Instagram: Metochi_Beach_στροφειο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.