5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept

Βρέχει ξενοδοχεία και φέτος στους καλοκαιρινούς προορισμούς, αυτά όμως κλέβουν τις εντυπώσεις.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept

Η απόλυτη ιδιωτικότητα στην Ίο, προσωπική πολυτέλεια σε Πάρο και Μύκονο, ολιστική απόδραση για τους σύγχρονους νομάδες στο Πήλιο ή μια νέα family πρόταση με bohemian chic ύφος; Βρέχει ξενοδοχεία και φέτος στους καλοκαιρινούς προορισμούς, αυτά όμως κλέβουν τις εντυπώσεις.

Calilo Beach Heaven: Ιδιωτικότητα σε ένα ιδιαίτερο φυσικό τοπίο

Όντας πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις της εποχής, για απόλυτη αποτοξίνωση από τους στρεσαρισμένους ρυθμούς της καθημερινότητας το νέο αυτό πολυτελές resort έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και διακοπών σε μια έκταση 1000 στρεμμάτων στο νότιο τμήμα της Ίου. Το Calilo Beach Heaven είναι το νέο μέλος τη luxurIOS, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική παρουσία στην Ίο τόσο ξενοδοχειακά όσο και γαστρονομικά (Agalia Luxury, Pathos Sunset κ.ά.) επενδύοντας στον ποιοτικό τουρισμό.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept - εικόνα 1

Εικοσιοκτώ δωμάτια και σουίτες, που διαθέτουν τα περισσότερα ιδιωτική πισίνα και λιμνούλες, προσφέρουν ιδιωτικότητα σ’ ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, με τα γαλάζια νερά της μεγάλης ιδιωτικής αμμουδιάς, από τις ομορφότερες του νησιού, να είναι ιδανικά για χαλάρωση και τις ειδικά διαμορφωμένες σπηλίτσες, που υπάρχουν τριγύρω έτοιμες να φιλοξενήσουν ώρες πλήρους log-out από τα πάντα.

Το Calilo Beach Heaven, διαθέτει ακόμη εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, ενώ στα επόμενα χρόνια η μονάδα θα μεγαλώσει και από το 2020 θα λειτουργήσει και ένα κέντρο ευεξίας με spa.

Περισσότερα για την Ίο και αξιολογημένες προτάσεις φαγητού από τον AlphaGuide εδώ.

Kivotos Santorini: Με Μυκονιάτικη αύρα και θέα το ηλιοβασίλεμα

Όνομα ταυτισμένο με την boutique πολυτέλεια και την έμφαση στις προσωποποιημένες υπηρεσίες, το Kivotos Mykonos είναι ένα μυκονιάτικο ξενοδοχείο-μύθος. Αυτήν την κληρονομιά φέρνει πλέον το brand και στη Σαντορίνη, με το Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι, με θέα όλη την καλντέρα.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept - εικόνα 2

Το luxury συγκρότημα, προσφέρει 5 σουίτες και 2 βίλες με εκπληκτική θέα, εσωτερική ή εξωτερική πισίνα δίπλα στο εστιατόριο, τζακούζι, αίθουσες περιποίησης και 24ωρη εξυπηρέτηση, ενώ όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα μπαλκόνια με θέα και πρόσβαση χωρίς σκαλοπάτια.

Το brand δίνοντας σημασία και στη γαστρονομία προσφέρει ένα μενού με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, που συνεργάζεται σε Consulting γαστρονομικά Project για εστιατόρια και ξενοδοχεία με τον Λευτέρη Λαζάρου.

Περισσότερα για τη Σαντορίνη και αξιολογημένες προτάσεις φαγητού από τον AlphaGuide εδώ.

Parilio: All-suites άφιξη με ιδιαίτερο ντιζάιν

Επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία της Πάρου και την ανάγκη του νησιού για μικρά πολυτελή ξενοδοχεία με ιδιαίτερο ντιζάιν, το Parilio ανοίγει την 1η Ιουλίου ανάμεσα στη Νάουσας και τις Κολυμπήθρες και ξεχωρίζει λόγω της αρχιτεκτονικής του και της διακόσμησης.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept - εικόνα 3

Το νέο παιδί των γνωστών από την ξενοδοχειακή σκηνή της Σαντορίνης Κάλια και Αντώνη Ηλιόπουλου (Vedema, Istoria) διαθέτει 33 σουίτες και φιγουράρει ήδη στη λίστα των διεθνούς κύρους design hotels. Με μια πολύ γήινη παλέτα χρωμάτων και υλικών, και ξεχωριστές ντιζάιν υπογραφές όπως τα έπιπλα IDLaboratorium, φωτιστικά Toscot, κομοδίνα 101 Copenhagen, το Parilio δανείζεται το όνομά του από το συνδυασμό των λέξεων Πάρος και Ήλιος.

Η αρχιτεκτονική του, με τους θόλους και την πυκνή τοιχοποιία, παραπέμπει στις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής σπιτιών στο νησί, ενώ η διακόσμηση με την υπογραφή του Στάμου Χονδροδήμου εντάσσει και στοιχεία από τη Βόρεια Αφρική. Οι παροχές περιλαμβάνουν το εστιατόριο, Mr. E. με ένα εμπνευσμένο από τα τοπικά υλικά του νησιού μενού, πισίνα, αλλά και ενοικίαση ποδηλάτων.

Περισσότερα για την Πάρο και αξιολογημένες προτάσεις φαγητού από τον AlphaGuide εδώ.

Selina Centavrus Pelion: Μια ολιστική εμπειρία για τους νέους νομάδες

Από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands φιλοξενίας στον κόσμο, η Selina περιλαμβάνει καταλύματα σε 14 χώρες που περιλαμβάνουν χώρους εργασίας, ευεξίας, προτάσεις ψυχαγωγίας και τοπικές εμπειρίες για τη νέα γενιά περιπλανώμενων ταξιδιωτών που θέλουν να βιώνουν το ταξίδι συνδυάζοντας την freelance εργασία και την εξερεύνηση νέων προορισμών.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept - εικόνα 4

Αυτή η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα με το πρώτο της ξενοδοχείο, το Selina Centavrus Pelion, στη Μακρινίτσα, με επιλογές δωματίων που συνδυάζουν τόσο την ανάγκη για πιο value for money διαμονή και συμμετοχή στην κοινότητα όσο και για μεγαλύτερη άνεση και απομόνωση.

Το Selina Centavrus Pelion έχει σχεδιαστεί από γνωστούς καλλιτέχνες στοχεύοντας να αναδείξει τη μυθολογία του τόπου, γι’ αυτό και καθένα από τα πέντε κτίρια του ξενοδοχείου έχει ονομαστεί και εμπνευστεί από έναν θεό του δωδεκάθεου και κοσμείται από σύγχρονες street art αποδόσεις των θεών. Γεύματα με τοπικά προϊόντα στο εστιατόριο, χαλάρωση με yoga με θέα το βουνό, οργανωμένοι περίπατοι και πάρτι καλλιτεχνών στο ξενοδοχείο συνθέτουν μια ιδιαίτερη πρόταση για κυνηγούς αυθεντικών εμπειριών.

Περισσότερα για τη Μακρινίτσα και αξιολογημένες προτάσεις φαγητού από τον AlphaGuide εδώ.

Grecotel Casa Marron: Και family και boho chic

Ένα νέο πολυτελές all inclusive προϊόν προτείνει η Grecotel στην παραλία της Λακόπετρας, σε μια έκταση 80.000 τ.μ. αναδιαμορφώνοντας πλήρως το παλιό ξενοδοχείο Lakopetra Beach. Το ολοκαίνουριο Casa Marron που μόλις άνοιξε θέλει να συνδυάσει τη γνωστή άνεση, ποιότητα και ολιστική εμπειρία της αλυσίδας με έναν μποέμικο αέρα σε ένα πολύ όμορφο τοπίο, ανάμεσα σε φοίνικες, ελιές και πολύχρωμους κήπους με πισίνες.

5 ξενοδοχειακές αφίξεις με ξεχωριστό concept - εικόνα 5

Στα 172 δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, καθώς και στα 92 μπανγκαλόους με δυο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, βεράντες και ιδιωτικούς κήπους προσφέρεται ένα πολυτελές all inclusive προϊόν, που συνδυάζει το μοντέρνο με το μεσογειακό στιλ, με ευφάνταστες εξωτικές πινελιές και σχεδιασμό που να ενθαρρύνει την επικοινωνία του μέσα με το έξω επαναπροσδιορίζοντας την επαφή με τη φύση.

Το ξενοδοχείο, που δανείζεται το όνομά του από το χρώμα της εύφορης Πελοποννησιακής γης, διαθέτει 13 εστιατόρια και μπαρ που περιλαμβάνονται σε όλα τα all inclusive πακέτα και περιλαμβάνουν από μαμαδίστικα μαγειρευτά μέχρι γεύσεις στον ξυλόφουρνο, ενώ η σκηνή με ζωντανή μουσική για shows, χορό και πάρτι ανεβάζει τη διάθεση για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.