Σαλπάρουμε για Κρήτη με την ANEK LINES!

Χανιά ή Ηράκλειο; Πάρτε μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό της ΑΝΕΚ LINES και κερδίστε τρία πακέτα εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για το λιμάνι της επιλογής σας.

Σαλπάρουμε για Κρήτη με την ANEK LINES!

Χανιά ή Ηράκλειο; Πάρτε μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό της ΑΝΕΚ LINES και κερδίστε τρία πακέτα εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για το λιμάνι της επιλογής σας.

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της χώρας, δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, αφού ξεχωρίζει ως το ήσυχο, χρωματιστό και ταυτόχρονα κοσμοπολίτικο, γεμάτο ζωντάνια νησί. Εδώ, θα βρείτε σίγουρα ό,τι κι αν ζητήσετε από απέραντες ονειρεμένες παραλίες και ενετικές παλιές πόλεις μέχρι φοινικoδάση και άγρια φαράγγια.

Από τη μια έχουμε τα Χανιά, μια από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα, που συνδυάζει πολιτισμό, γεύσεις, ιστορία, ορεινό και παραθαλάσσιο τοπίο. Με αρχή και φινάλε το ενετικό λιμάνι των Χανίων και ραντεβού στο Σαντριβάνι και στην πλακόστρωτη πλατεία, για ατέλειωτες βόλτες στην παλιά πόλη, τα Χανιά είναι ο παράδεισος κάθε ταξιδιώτη και δεν είναι τυχαίο ότι φιγουράρει πρώτος στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Έτσι, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε υπέροχα τοπία από την παλιά τουρκική γειτονιά με τα γραφικά δρομάκια μέχρι τη χριστιανική συνοικία και το λόφο Καστέλι, την παλιά ακρόπολη.

Από την άλλη έχουμε το Ηράκλειο, που σφύζει από ζωή όλο το χρόνο, με τις επιλογές διαμονής να καλύπτουν τα γούστα κάθε ταξιδιώτη. Επιπλέον, όντας μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Μεσογείου αξίζει να επισκεφτείτε τα ενετικά τείχη, τα οθωμανικά μνημεία, τη Λότζια, την κεντρική αγορά, το επιβλητικό φρούριο Κούλε, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, αλλά και τους ναούς του Αγίου Τίτου και του Αγίου Μηνά. Αν πάλι αναζητάτε μια φυσιολατρική εμπειρία, μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την περιοχή κάτω από τη σκιά των Αστερουσίων και τη ρίζα του Ψηλορείτη.

Σαλπάρουμε για Κρήτη με την ANEK LINES! - εικόνα 1

Όποιο κι αν είναι το λιμάνι της επιλογής σας στην Κρήτη, μέχρι εκεί θα απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία. Ο στόλος της ANEK LINES αποτελείται από σύγχρονα πλοία που ξεχωρίζουν για τους πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και τις άνετες καμπίνες που κάνουν το ταξίδι πραγματική απόλαυση. Η γαστρονομική γκάμα στα εστιατόρια ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες της κρητικής διατροφής και, φυσικά, στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Η πληθώρα οινικών επιλογών ικανοποιεί κάθε γούστο και προσφέρει ιδανική συνοδεία στις ποιοτικές γεύσεις δοκιμάζοντας νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις στα Self Service Restaurant ή στα Α la Cart Restaurant, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο ζεστό περιβάλλον των σαλονιών ή στις ευρύχωρες μοντέρνες καμπίνες των πλοίων απολαμβάνοντας καφέ, ποτό πάντα με την φιλόξενη υπογραφή της ΑΝΕΚ LINES.

Σαλπάρουμε για Κρήτη με την ANEK LINES! - εικόνα 2

Μέσω του αναβαθμισμένου WiFi On Board, εύκολα και γρήγορα κάθε επιβάτης παραμένει online, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έχοντας την δυνατότητα να διασκεδάσει, να ενημερωθεί εν πλω, μέσα από το laptop, το tablet ή το κινητό του, συνδυάζοντας το όμορφο ταξίδι με το διαδικτυακό σερφάρισμα.

Η ΑΝΕΚ LINES για περισσότερο από μισό αιώνα γράφει ιστορία στη θάλασσα και μας ταξιδεύει στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Αδριατική, και από την αναγεννησιακή Βενετία, την επιβλητική Καλντέρα της Σαντορίνης και τη σαγηνευτική Ανκόνα μέχρι την ανεξάντλητη Ρόδο, το ατμοσφαιρικό Μπάρι, την ακατέργαστη ομορφιά της Καρπάθου, την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, το άγριο τοπίο της Ανάφης και σε ακόμα δέκα λιμάνια.

Σαλπάρουμε για Κρήτη με την ANEK LINES! - εικόνα 3

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στην Κρήτη με την ΑΝΕΚ LINES, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό. Η ΑΝΕΚ LINES σας χορηγεί 3 πακέτα εισιτηρίων (2 άτομα + ΙΧ σε δίκλινη καμπίνα το καθένα) μετ' επιστροφής, για τις γραμμές της Κρήτης (Χανιά ή Ηράκλειο). Το λιμάνι επιλογής θα είναι επιλογή του νικητή.

Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος από την ημέρα της κλήρωσης, έκτος από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων, Πάσχα και τον μήνα Αύγουστο. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να πουληθούν σε τρίτους από τους νικητές.

Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.