Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Οι Απόκριες είναι ιδανική περίοδος για αποδράσεις – και αυτές είναι οι καλύτερες οργανωμένες προτάσεις που εντοπίσαμε.

Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Από εξωτικά ταξίδια ζωής και κοσμοπολίτικα θέρετρα μέχρι προορισμούς της διπλανής... χώρας ή αφορμές φυσιολατρικής πατριδογνωσίας, οι Απόκριες είναι ιδανική περίοδος για αποδράσεις – και αυτές είναι οι καλύτερες οργανωμένες προτάσεις που εντοπίσαμε στα προγράμματα των ταξιδιωτικών γραφείων.

Ρίο Ντε Τζανέιρο - Μπουένος Άιρες

Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο - εικόνα 1

Σάμπα, κασάσα και ατέλειωτο πάρτι, η παρέλαση του Σαμποντρόμο στο Ρίο ντε Τζανέιρο αποτελεί όχι μόνο το πιο φαντασμαγορικό σόου των ημερών, αλλά κι ένα έμβλημα όλης της Λατινικής Αμερικής – έξτρα γεύση της οποίας προσφέρουν οι επιπλέον τέσσερις ημέρες στο Μπουένος Άιρες! Versus Travel (2103232800), ταξίδι 12 ημερών, από € 2.640, αναχώρηση: 1/3.

Βενετία

Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο - εικόνα 2

Περίτεχνες μάσκες και εντυπωσιακά κοστούμια, μυστηριώδεις Καζανόβες κι ανθοστόλιστες γόνδολες στα κανάλια, γεμίζουν χρώμα τα καλντερίμια μιας από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο που, για μία εβδομάδα κάθε χρόνο, μεταφέρει τους επισκέπτες της πίσω στην Ιταλία της Αναγέννησης. Cosmorama (2103642707), ταξίδι 4 ημερών, από € 445, αναχώρηση: 2/3.

Νίκαια, Κάνες, Μονακό

Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο - εικόνα 3

Το Μόντε Κάρλο και οι Κάνες διατηρούν αίγλη κινηματογραφική, τις Απόκριες, όμως, η Νίκαια είναι αυτή που κερδίζει τον επισκέπτη, με την Παρέλαση των Λουλουδιών και τα Πυροτεχνήματα του Καρναβαλιού, απόδειξη ότι τα θερινά θέρετρα ανεβάζουν θερμοκρασίες και τον χειμώνα. Manessis Travel (2103290100), ταξίδι 4 ή 5 ημερών, από € 445, αναχώρηση: 27 ή 28/2.

Ναύπλιο και χωριά Ζήριας

Σκανάρουμε τα προγράμματα των γραφείων και επιλέγουμε καρναβαλικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο - εικόνα 4

Κοντινό κι εναλλακτικό, το αναπλιώτικο καρναβάλι συνδυάζει κέφι με επαρχιακή ραστώνη, ενώ η εγγύτητά του στην Αθήνα αφήνει περιθώριο για εξερευνήσεις στα πέριξ, όπως η περιήγηση στην Ακρόπολη της Κορίνθου και τα τοπία της Ζήριας, της λίμνης Δόξα και του Αρχαίου Φενεού. Smile Acadimos (2103738000), ταξίδι 3 ή 4 ημερών, από € 169, αναχώρηση: 8 ή 9/3.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.