Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 1

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου εγκαινιάστηκε στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα από μία ομάδα που διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου που είναι σε θέση να προσφέρει μία νέα εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας με βάση τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 2

Στο Secret Boutique Hotel έχει δοθεί έμφαση στον ποιοτικό ύπνο, την χαλάρωση και στο πως θα μπορούσε αυτή η επένδυση να ενισχυθεί μέσω της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης. Τα 4 δωμάτια είναι όλα δίκλινα ενώ 2 από αυτά έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και ως τετράκλινα χωρίς όμως να εκπτώσεις στις ανέσεις των επισκεπτών.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 3

Τοποθετημένο σε ένα σοκάκι στον παραδοσιακό οικισμό της Λευκάδας, το Secret Boutique Hotel διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό parking πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο ενώ προσφέρει και δωρεάν ποδήλατα σε όλους τους επισκέπτες του για να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν όλες τις γωνιές της πόλης εύκολα, γρήγορα και γραφικά.

Ποιά είναι τα αγαπημένα τους μέρη στο νησί τους; Οι Εγκρεμνοί μπορεί να μην είναι ακόμη προσβάσιμοι, όμως τονίζουν ότι υπάρχουν κάποιες ερημικές παραλίες που θα αποζημιώσουν και με το παραπάνω τον επισκέπτη. Όπως το Αβάλι, η Μεγάλη Πέτρα και τα Καβαλικευτά που βρίσκονται κάτω από το Καλαμίτσι. Εναλλακτικά – για όσους έχουν αρκετές ημέρες στην διάθεσή τους – προτείνουν μία εκδρομή στο Μεγανήσι που παραμένει ένας ανέγγιχτος παράδεισος ή στον εξαιρετικά ενδιαφέρον αρχαιολογικό χώρο της Νίκοπολης στην Πρέβεζα.

INFO

The Secret Boutique Hotel

Βεντουρα 9, Λευκάδα

2645021474

http://secretboutiquehotel.gr/

info@secretboutiquehotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.