Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία

Κάνουμε ένα μίνι γύρο στη χριστουγεννιάτικη Ελλάδα, από την πολυμορφική Πελοπόννησο και την ανανεωμένη Θεσσαλονίκη μέχρι τις πανέμορφες πλαγιές του Παρνασσού και του Πηλίου, και συλλέγουμε προτάσεις για ονειρεμένες αποδράσεις, έστω και της τελευταίας στιγμής.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία

Από την πολυμορφική Πελοπόννησο και την ανανεωμένη Θεσσαλονίκη μέχρι τις πανέμορφες πλαγιές του Παρνασσού και του Πηλίου απολαμβάνουμε τη θαλπωρή πλάι στο τζάκι ενός μινιόν ξενώνα ή τις περιποιήσεις στο spa ενός πολυτελούς resort. Με τη σφραγίδα γνωστών ξενοδοχειακών αλυσίδων ή το εγκάρδιο καλωσόρισμα από φιλικούς ιδιοκτήτες, κάνουμε ένα μίνι γύρο στη χριστουγεννιάτικη Ελλάδα και συλλέγουμε προτάσεις για ονειρεμένες αποδράσεις, έστω και της τελευταίας στιγμής.

Πελοπόννησος και πάλι

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 1
«Alkyon Resort Hotel & Spa»

Ξεκινώντας από τα… χαμηλά υψόμετρα του Κορινθιακού, ούτε καταλαβαίνουμε πότε φτάσαμε κιόλας στο Alkyon Resort Hotel & Spa (2741052010) στο Βραχάτι. Το μοναδικό resort της ευρύτερης περιοχής είναι ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις. Η εορταστική προσφορά περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, ρεβεγιόν με ορχήστρα, live βραδινή διασκέδαση ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, κοπή πίτας και πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης (24/12-3/1), σε τιμές από € 60 κατ’ άτομο σε δίκλινο ανά ημέρα, για 4 διανυκτερεύσεις. Επίσης, παρέχονται δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου, 20% έκπτωση στις a la carte θεραπείες και, για τους διαμένοντες σε junior suite, δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και τζακούζι.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 2
«Elite City Resort»

Στο ανανεωμένο Elite City Resort (2721022434) στην Καλαμάτα μάς υποδέχονται με παραδοσιακά μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σύκα Καλαμών και λουκούμια και κάθε απόγευμα μας τρατάρουν ψητά κάστανα, ζεστή σοκολάτα και τσάι από τον Ταΰγετο, την ώρα που τα παιδιά παρακολουθούν χριστουγεννιάτικες ταινίες ή ξεδίνουν στον παιδότοπο. Τα ρεβεγιόν έχουν τη λαμπρότητα που τους αξίζει στο «Royal Cruise Hall», ενώ στο στιλάτο Yiamas Gastro Bar ο σεφ Στέλιος Μπαρμπέας διανθίζει το μενού με εορταστικές προτάσεις, που κάνουν καλή παρέα με τα δυνατά κοκτέιλ του Γιάννη Σταθάκη και τις ωραίες μουσικές. Υπάρχουν πακέτα τριών διανυκτερεύσεων από € 330, τεσσάρων από € 430 και πέντε από € 450, με το πρωινό και το γεύμα ρεβεγιόν.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 3
«Κυρίμαι»

Στο Κυρίμαι (2733054288) στον Γερολιμένα Μάνης οι τόνοι πέφτουν και η χαλάρωση με θέα στο βράχο του Κάβο Γκρόσο ενισχύεται από την εμπειρία της διαμονής σε ένα αναπαλαιωμένο σύμπλεγμα μανιάτικων κτιρίων του 1870 πάνω στη θάλασσα, με εντυπωσιακά λιακωτά και καμάρες και δωμάτια με τη διακοσμητική ματιά του καλλιτέχνη Γιώργου Σταθόπουλου. Από 23/12 έως 6/1, οι τρεις διανυκτερεύσεις έχουν ακόμα μία δώρο, δηλαδή τιμές από € 300 για 4 βράδια, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει live μουσικό πρόγραμμα

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 4
«Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Επιμένοντας μανιάτικα, με απόκρημνη θέα στον κόλπο του Οιτύλου αυτή τη φορά, το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa (2733054050, 2106199610) υπόσχεται παραμυθένιες γιορτές με γαστρονομικές εκπλήξεις, καθώς το μενού στο εστιατόριο «Ανερούσα» υπογράφει ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Η εορταστική προσφορά ισχύει από 20/12 έως 6/1 και περιλαμβάνει δείπνο καθημερινά, ρεβεγιόν, brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου και 20% έκπτωση στις θεραπείες του «Ηιόνη Spa», σε τιμές από € 175 ανά ημέρα για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις. Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα συνοδευτεί από μουσικό show με τη Σία Κοσκινά και τον πιανίστα Μάριο Στρόφαλη.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 5
«Moni Emvasis»

Το πρωινό ξύπνημα με μαγική θέα στο Μυρτώο είναι σίγουρα ένα ατού των τριών πολυτελών σουιτών του συγκροτήματος Moni Emvasis (2732062122) στο κεντρικό σοκάκι της Μονεμβασιάς. Ένα άλλο είναι οι πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του Κάστρου ανέσεις και τα design έπιπλα από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, ενώ λίγα σκαλοπάτια παραπέρα, το αδελφό all-day εστιατόριο Χρυσόβουλο ετοιμάζεται για τα περίφημα γκουρμέ ρεβεγιόν του, που συγκεντρώνουν όλον τον καλό κόσμο της καστροπολιτείας. Για τις γιορτές, οι τιμές διαμονής ξεκινάνε από € 235 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 6
«Κατοικίες Μαζαράκη»

Χριστούγεννα με βυζαντινή αύρα κάνουμε στις Κατοικίες Μαζαράκη (2731020414), τον ξεχωριστό αυτό ορεινό ξενώνα που αγναντεύει τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, σε μια κατάφυτη περιοχή στον οικισμό Πικουλιάνικα. Καθεμιά από τις έντεκα σουίτες, τέσσερις εκ των οποίων ολοκαίνουργιες, διηγείται και μια ιστορία, με την ιδιαίτερη ματιά του αρχιτέκτονα Γιώργου Γιαξόγλου και της σκηνογράφου Ελένης Μανωλοπούλου. Οι τιμές για διαμονή σε junior σουίτα ξεκινάνε από € 120 ανά ημέρα, με δώρο ένα μπουκάλι κρασί και την τέταρτη διανυκτέρευση στη μισή τιμή.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 7
«Melissaki Villas»

Σε κτήμα στην άκρη του χωριού Πυργιώτικα, πολύ κοντά στο Ναύπλιο, οι τέσσερις βίλες με το personalized service του συγκροτήματος Melissaki Villas (2752096414) αποτελούν ιδιαίτερη πρόταση διαμονής για την περιοχή. Το κάθε σπίτι μοιάζει με αυτόνομο εξοχικό, όπου το καλό γούστο συμβαδίζει με τη λειτουργικότητα, και διαθέτει καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και άριστα οργανωμένη κουζίνα, τρεις κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια, ενώ η μεγάλη βεράντα βλέπει στον κήπο και στην πισίνα. Πλούσιο πρωινό, το οποίο σερβίρεται όποια ώρα το επιθυμείτε, και τιμές από € 180 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 8
«Μπελλαίικο»

Ανηφορίζοντας στην ορεινή Αρκαδία, αποζητάμε χρόνια τώρα τη ζεστή υποδοχή της Νένας Γκριντζιά στο Μπελλαίικο (2795081286) στην κορυφή της Στεμνίτσας. Στο παλιό οικογενειακό αρχοντικό της οικογένειας Μπέλλα, που μετατράπηκε σε ξενώνα μόλις 5 δωματίων, η φάση είναι άκρως παρεϊστικη, το πρωινό λουκούλλειο και τα ποτά κερασμένα, όπως πάντα, από τη Νένα. Οι τιμές ξεκινάνε από € 80 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 9
«Αρχοντικό Καλτεζιώτη»

Για όσους η ορεινή πολυτέλεια αποτελεί ζητούμενο, μία μονάδα-leader στο συγκεκριμένο τομέα είναι το Αρχοντικό Καλτεζιώτη (2710235822) στο χωριό-πύλη της ορεινής Αρκαδίας, Κάψια. Για τη διαμονή σας θα επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια διαφόρων τύπων, μοιρασμένα σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1860 με πολυτελείς σουίτες, ένα boutique hotel σε σύγχρονο κτίριο και μια νεότερη, σχεδόν αυτόνομη all-suite μονάδα. Οι τιμές ξεκινάνε από € 120 ανά ημέρα ή από € 100 για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 10
«Αρχοντικό Φιαμέγκου»

Αν είστε ζευγάρι σε αναζήτηση ενός ρομαντικού καταφυγίου για τις γιορτές, οι ατμοσφαιρικές σουίτες στο Αρχοντικό Φιαμέγκου (2743091188) στα Τρίκαλα ορεινής Κορινθίας είναι μάλλον αυτό που ψάχνετε και έχουν τις διακοσμητικές πινελιές της ιδιοκτήτριας Μαίρης Φιαμέγκου. Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, ο σεφ Ηλίας Μπαξάνης έχει… ρίξει άγκυρα από το «Ό,τι καλό» της Άνδρου στο εστιατόριο του ξενώνα, σερβίροντας μεταξύ άλλων φάβα Φενεού με τηγανητή άγρια κάππαρη και κρεμμυδάκι, ντόπια αβγά με τσαλαφούτι, και κατσικομακαρονάδα με χοντρό μακαρόνι. Από 22/12-7/1 το εστιατόριο κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς και ανοίγει από τη 1 μ.μ., ενώ οι τιμές διαμονής στον ξενώνα ξεκινάνε από € 110 ανά ημέρα.

Στα βουνά και στη φύση

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 11
«Grand Forest Metsovo»

Τα λευκά Χριστούγεννα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο Μέτσοβο και το Grand Forest Metsovo (2656029001), το πιο καινούργιο μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής, στήνει την ανάλογη ατμόσφαιρα, με λαμπιόνια στα δένδρα του δάσους, live τζαζ μουσικές, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, στιγμές χαλάρωσης στο πλήρως εξοπλισμένο «Fontus Spa» για τους γονείς, παιχνίδι στον ολοκαίνουργιο παιδότοπο για τα παιδιά και ρεβεγιόν στο εστιατόριο «Μέτσοβο 1.350 μ.», συνοδεία πυροτεχνημάτων πάνω στην αλλαγή του χρόνου. Οι τιμές ξεκινάνε από € 190 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 12
«Elatos Resort & Health Club»

Περίφημα είναι και τα ρεβεγιόν του Elatos Resort & Health Club (2234061162) στα ψηλά της Αγόριανης, στον Παρνασσό. Κρυμμένα στα έλατα, τα 39 σαλέ του διαχρονικού ξενοδοχείο-προορισμός, που φέτος έγινε 20 ετών, εκπέμπουν θαλπωρή, ενώ οι τιμές ξεκινάνε από € 360 ανά ημέρα, για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις, και περιλαμβάνουν γεύμα Χριστουγέννων με ποτό και μεσημεριανό μπουφέ την Πρωτοχρονιά με ποτό, χρήση του Health Club με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 13
«Μπαλκόνι της Αγόριανης»

Σε πιο ρουστίκ ύφος, το Μπαλκόνι της Αγόριανης (2234061127), σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία του ομώνυμου γραφικού χωριού του Παρνασσού, διαθέτει πεντακάθαρα δωμάτια και την περιποιημένη ταβέρνα-προορισμός Κυρ-Γιάννης στο ισόγειο, με ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον μενού που ποντάρει στις πρώτες ύλες από το βουνό. Επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών από 27 έως 30/12, με το δίκλινο από € 59 ανά ημέρα, και από 6 έως 10/1 με τιμές από € 49 ανά ημέρα για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 14
«Agapitos Villas & Guesthouses»

Μήπως ανήκετε στους λάτρεις του Πηλίου; Η μεγάλη ανανέωση του Agapitos Villas & Guesthouses (2426031005), λίγο πιο ψηλά από την παραλία Παπά Νερό και με υπέροχη θέα προς αυτήν, καλά κρατεί. Κι άλλα ριζικά ανακαινισμένα δωμάτια προστέθηκαν μόλις στο δυναμικό του ξενώνα, ενώ τα γιορτινά του φορά οσονούπω και το εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας El. Οι τιμές διαμονής ξεκινάνε από € 95 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 15
«Aleka's House»

Το δίπτυχο «Αλέκα» και Aleka's House (2426049380) είναι θεσμός στην καρδιά της πανέμορφης Τσαγκαράδας, με την οικογένεια Στεργιοπούλου πάντα στο τιμόνι. Στον παραδοσιακό ξενώνα με τα πολύ φροντισμένα δωμάτια, τα αναπαυτικά κρεβάτια και τα ποιοτικά amenities οι τιμές ξεκινάνε από € 70 ανά διανυκτέρευση και θα σας υποδεχθούν με τσίπουρο και χειροποίητο γλυκό του κουταλιού. Στο ονομαστό εστιατόριο Αλέκα, τώρα, τα ρεβεγιόν είναι πάντα πλουσιότατα και περιλαμβάνουν και κάποια από τα κλασικά τους πεντανόστιμα πιάτα, όπως το μοσχαράκι με κάστανα και το χοιρινό πρασοσέλινο.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 16
«Elisso»

Ζωντανή, ατμοσφαιρική, πολυπολιτισμική, γεμάτη αρώματα και γεύσεις, η χειμωνιάτικη Ξάνθη κλέβει καρδιές, έχοντας τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές της Θράκης σε απόσταση αναπνοής. Ποιοτικά ανακαινισμένο, με φινέτσα και κομψότητα, το Elisso (2541084400) βρίσκεται στη ζωντανή και γραφική γειτονιά, απέναντι από το πανεπιστήμιο. Σύγχρονα, φωτεινά δωμάτια με αναπαυτικά κρεβάτια, και μοντέρνα μπάνια, αλλά και καλοφτιαγμένα πιάτα με προσωπικότητα στο wine bar-μπιστρό «Αποθήκη», το οποίο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων φιλοξενεί live με τους Ντο Δίεση. Τιμές από € 85 ανά ημέρα.

Γιορτινή Θεσσαλονίκη

Με την κούκλα Νέα Παραλία να σκορπάει έναν ευπρόσδεκτο αέρα ανανέωσης, έντονο χριστουγεννιάτικο χρώμα παντού, πανέμορφα καινούργια all day spots με ξεχωριστό χαρακτήρα και τη ζεστή βορειοελλαδίτικη έξω καρδιά διάθεση πάντα ισχυρή, τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη φαντάζουν ιδανική επιλογή και στο μεγάλο σχετικό αφιέρωμα του χειμωνιάτικου «αθηνόραμα Travel» που μόλις κυκλοφόρησε θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα εορταστικό και όχι μόνο ταξιδάκι στη συμπρωτεύουσα. Το ξενοδοχειακό σκηνικό της πόλης, αν μη τι άλλο, είναι πλουραλιστικό.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 17
«Excelsior Hotel»

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World στην καρδιά της πόλης, το Excelsior Hotel (2310021020) μπορεί να στεγάζεται σε διατηρητέο κτίριο με αρ ντεκό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, εσωτερικά, ωστόσο, αποπνέει μοντέρνα αύρα με τη σφραγίδα του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου 3SK Στυλιανίδης. Το εορταστικό πακέτο δύο διανυκτερεύσεων κοστίζει € 404 και περιλαμβάνει gala dinner 7 πιάτων την παραμονή των Χριστουγέννων, μαζί με δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και του χαμάμ αλλά και 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες του Central Spa by Apivita στο αδελφό και πιο οικονομικό City Hotel - το πακέτο δύο διανυκτερεύσεων, με τις αντίστοιχες παροχές, κοστίζει εδώ € 290.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 18
«Mediterranean Palace»

Δίπλα στα Λαδάδικα και απέναντι από την κεντρική πύλη του λιμανιού, το Mediterranean Palace (2310552554) σμίγει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική γραμμή με το βικτοριανό και το μπελ επόκ στιλ της διακόσμησης στον εντυπωσιακό χώρο υποδοχής, τους κοινόχρηστους χώρους και τα μεγάλα, πολυτελώς επιπλωμένα δωμάτια. Για το διάστημα 23-28/12 τιμές από € 100 ανά ημέρα και 29/12-14/1 από € 145 ανά ημέρα, για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις. Ρεβεγιόν με έξτρα χρέωση.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 19
«Kinissi Palace»

Το πολύ κεντρικό city hotel Kinissi Palace (2310508081), στεγάζεται σε κτίριο ιστορικής σημασίας στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Συγγρού, εκεί όπου λειτουργούσε από το 1924 μέχρι το 1960 το κοσμοπολίτικο και deluxe ξενοδοχείο «Modern». Διατηρήθηκαν η στοά της εισόδου (εκεί βρίσκεται ο χώρος υποδοχής), η μαρμάρινη σκάλα και η τζαμωτή οροφή που φωτίζει το εσωτερικό, ενώ τα καλαίσθητα δωμάτια μοιράζονται σε τρεις ορόφους και οι τιμές ξεκινάνε από € 62 ανά ημέρα.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 20
«Nikopolis Hotel Thessaloniki»

Βγαίνοντας από το κέντρο, το Nikopolis Hotel Thessaloniki (2310401000) είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο-μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Σε όλους τους χώρους η πρωτοτυπία συναντά το καλό γούστο, ενώ η μοντέρνα αρχιτεκτονική συνδυάζεται με στιλάτα έπιπλα, εντυπωσιακούς θόλους αλλά κι ενυδρεία, παραμυθένιους κήπους και καταρράκτες. Πόλο έλξης και για εξωτερικούς επισκέπτες αποτελεί το εστιατόριο Da Vinci, όπου ο σεφ Στέφανος Σταμίδης μπολιάζει έντεχνα την ιταλική κουζίνα με ελληνικά στοιχεία και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Οι τιμές ξεκινάνε από € 125 ανά ημέρα, με απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων του τεράστιου spa και 15% έκπτωση στις θεραπείες και τα προϊόντα Thalgo.

Γιορτές με τη σφραγίδα των μεγάλων αλυσίδων

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 21
«Astir Egnatia»

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις για όλη την οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα προτείνει η γνωστή αλυσίδα Grecotel. Στο Astir Egnatia (2551038000) σε κομβικό σημείο της Αλεξανδρούπολης, πλάι στη θάλασσα, για την περίοδο 19/12-3/1 οι τιμές ξεκινάνε από € 80 ανά ημέρα, με ένα παιδί έως 12 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών και χρήση των εγκαταστάσεων του spa. Εναλλακτικά, υπάρχει χριστουγεννιάτικο πακέτο από € 120 ανά διανυκτέρευση το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον το εορταστικό δείπνο των Χριστουγέννων με μουσική από DJ και τις υπόλοιπες μέρες γεύμα ή δείπνο (χωρίς τα ποτά) στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 22
«Larissa Imperial»

Αντιστοίχως, στο πολυτελές Larissa Imperial (2410687600) της Λάρισας, οι τιμές ξεκινάνε είτε από € 100 ανά ημέρα σε bungalow δίκλινο δωμάτιο είτε από € 135 σε περίπτωση που επιλέξετε το εορταστικό πακέτο που ισχύει 23-27/12 και 30/12-2/1 και περιλαμβάνει επιπλέον το εορταστικό δείπνο Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς με DJ και για τις υπόλοιπες μέρες το δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, χωρίς τα ποτά.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 23
«Domotel Les Lazaristes»

Με το πολύ πρόσφατο άνοιγμα του «Domotel Kastri» στα βόρεια προάστια της Αθήνας από τη μία, και την εξίσου πρόσφατη ενσωμάτωση του ιστορικού ξενοδοχείου της Αράχοβας «Ανεμόλια» από την άλλη, η δραστήρια Domotel διαθέτει πλέον ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα boutique και lifestyle ξενοδοχείων στο portfolio της, το οποίο αυτές τις ημέρες φορά τα γιορτινά του. Έτσι, στο πολυτελές Domotel Neve Mountain Resort & Spa (2381039800) στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο οι τιμές ξεκινάνε από € 123 κατ’άτομο ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις, με το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και τη χρήση των εγκαταστάσεων του spa, ενώ στο Les Lazaristes (2310647400), απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές ξεκινάνε από € 83 κατ’άτομο ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις με το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, το χριστουγεννιάτικο γεύμα σε μπουφέ και τη χρήση του γυμναστηρίου.

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 24
«Domotel Xenia Volos»

Στο Domotel Xenia Volos (2421092700) οι τιμές ξεκινάνε από € 100 κατ’άτομο ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις, με το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, το πρωτοχρονιάτικο γεύμα σε μπουφέ και τη χρήση spa ή από € 97 για τις ημέρες των Χριστουγέννων με τις αντίστοιχες παροχές. Ενδιαφέροντα πακέτα υπάρχουν, τέλος, στο Ανεμόλια (2267031640) της Αράχοβας, όπως αυτό με ημιδιατροφή στα € 112 ανά ημέρα για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις ή οι μειωμένες τιμές για διαμονή τις γιορτινές καθημερινές.

Λαμπερές γιορτές στη Ρόδο

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 25
«Grande Albergo delle Rose»

Ένα boutique ξενοδοχείο – κόσμημα για την πόλη της Ρόδου και την παραλία της, το Grande Albergo delle Rose (2241097400) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά ενθύμια της Ιταλοκρατίας σε ολόκληρη την επικράτεια της Δωδεκανήσου. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Winston Churchill και επίλεκτα μέλη του διεθνούς jet set, λαμπερές προσωπικότητες έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ξεχωριστή αύρα του, ενώ η εκ βάθρων πρόσφατη ανακαίνιση ανέδειξε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου με σύγχρονους όρους, εξοπλισμό αιχμής και εξεζητημένο butler service κάθε στιγμή της ημέρας.
Αν οι γιορτές είναι για εσάς η ευκαιρία να ζήσετε κάτι διαφορετικό, σημειώστε ότι ειδικά για τους αναγνώστες του «α», η διαμονή ανά ημέρα προσφέρεται στα € 500 με πλήρη διατροφή (έναντι της κανονικής τιμής στα € 750 με πρωινό), η οποία περιλαμβάνει και το gala dinner της παραμονής των Χριστουγέννων, το οποίο για τους εξωτερικούς επισκέπτες κοστίζει € 60.

Χριστουγεννιάτικη γεύση Κρήτης

Last minute γιορτινά πακέτα στα ξενοδοχεία - εικόνα 26
«Lato Boutique Hotel»

Στη ζωντανή όλο το χρόνο πόλη του Ηρακλείου, με θέα στο Ενετικό Κάστρο και ιδιαίτερη προσωπικότητα, το Lato Boutique Hotel (2810228103) επιφυλάσσει στους φιλοξενούμενους του ένα value for money πακέτο κρητικής φιλοξενίας, σε τιμές από € 58 ανά ημέρα με πρωινό, καλωσόρισμα με χριστουγεννιάτικα γλυκά και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας, ενώ ανανεωμένες θεραπείες περιποίησης προσφέρονται στο spa. Αποκαλύπτοντας τις ικανότητες του ταλαντούχου σεφ Ζήνωνα Χριστοφίδη, τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων (€ 38 κατ'άτομο) και Πρωτοχρονιάς (€ 45 κατ'άτομο) θα συνοδεύονται από live μουσικές jazz και swing.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.