Oxford Street insider’s tips

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Λονδίνο είναι προ των πυλών και με τους Ολυμπιακούς ενόψει ένα Oxford Street hopping θα το κάνoυμε! Για να μη στριμώχνεστε σε ατελείωτες ουρές σε «Cafe Nero» και «Pizza Hut» παρέα με άπειρους άλλους τουρίστες φορτωμένους με σακούλες, σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης με επιλεγμένα spots για καφέ, ποτό, φαγητό γύρω από την πιο δημοφιλή shopping street της Ευρώπης.

Oxford Street insider’s tips

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Λονδίνο είναι προ των πυλών και με τους Ολυμπιακούς ενόψει ένα Oxford Street hopping θα το κάνoυμε! Για να μη στριμώχνεστε σε ατελείωτες ουρές σε «Cafe Nero» και «Pizza Hut» παρέα με άπειρους άλλους τουρίστες φορτωμένους με σακούλες, σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης με επιλεγμένα spots για καφέ, ποτό, φαγητό γύρω από την πιο δημοφιλή shopping street της Ευρώπης. Από τη Δωροθέα Αναστασιάδου

Για χορό: The Social

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 1

Believe it or not, υπάρχει ζωή και πάνω από την Oxford Street. Γνωρίστε την underground πλευρά της στο «Social», τον hipster παράδεισο της περιοχής. Χαμηλά φώτα, δερμάτινοι καναπέδες, μέταλλο και ξύλο, μια τεράστια «χωριάτικη» μπάρα και δύο χώροι, ένα μπαράκι κι ένα λαϊβάδικο, να ξεχειλίζουν από ρυθμό, κέφι και λονδρέζικο νεαρόκοσμο. www.thesocial.com

Για καφέ: Kaffeine

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 2

Πέντε λεπτά βόρεια του Oxford Circus κρύβεται το «Kaffeine», ιδανική εναλλακτική στη βαρετή επιλογή των αλυσίδων καφέ για καφε-γνωσία και μερικές λαχταριστές επιλογές σε γλυκά και σνακ. Νεανικό, ζεστό, με super friendly προσωπικό και latte που θα σας μείνει αξέχαστος!
www.kaffeine.co.uk

Για hip burger: Meat Liquor

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 3

Έχετε απλώς το καλύτερο burger της περιοχής. Τυλίξτε το με μια ψυχεδελική, doom διακόσμηση, υποβλητική μουσική, vibe ατμόσφαιρα κι εξαιρετικό location δυο βήματα από την Bond Street – το δείπνο της ημέρας έχει ήδη κλειδώσει.
www.meatliquor.com

Για blues: Ain’t nothing but...

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 4

...the blues bar. Ή αλλιώς το καλύτερο του είδους του από την εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Όπως κάθε blues bar που σέβεται τον εαυτό του: χαμηλοτάβανο, αλήτικο, με ξύλινη επένδυση, φωτογραφίες μουσικών στους τοίχους και νότες (και μπίρες) να ξεχειλίζουν από κάθε πόρο. Live συγκροτήματα καθημερινά και θαμώνες... ταγμένοι.
www.aintnothingbut.co.uk

Για γρήγορο lunch: Tibits

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 5

Ιδανικό για να πάρετε δυνάμεις χωρίς να καταφύγετε σε αλυσίδες πιτσαρίας. Γρήγορο, υγιεινό, οικονομικό και… vegetarian. Διαλέγετε από τον τεράστιο μπουφέ, πληρώνετε το πιάτο με το… ζύγι και χαζεύετε την περαντζάδα του πεζόδρομου της Heddon Street.
www.tibits.co.uk

Για ποτό: Barrio Central

Oxford Street insider’s tips - εικόνα 6

Latin διάθεση, funky διακόσμηση, world μουσικές, φιλικό προσωπικό και χαλαρή ατμόσφαιρα στις παρυφές του Soho. Tip: happy hour μέχρι τις 8 μ.μ. (7 μ.μ. τα σαββατοκύριακα) με τα cocktails στις 4,50 λίρες!
www.barriocentral.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.