The… WoW hotels

«Whatever, whenever!»: με αυτό το μότο καμία επιθυμία στα W Hotels δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητη. Με αφορμή το opening του νέου «W» στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουμε focus στα πιο καινούργια ξενοδοχεία της ναυαρχίδας της Starwood, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται στις μητροπόλεις του κόσμου. Το «W» της Αθήνας, βέβαια, ακόμα το περιμένουμε... 

The… WoW hotels

«Whatever, whenever!»: με αυτό το μότο καμία επιθυμία στα W Hotels δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητη. Με αφορμή το opening του νέου «W» στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουμε focus στα πιο καινούργια ξενοδοχεία της ναυαρχίδας της Starwood, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται στις μητροπόλεις του κόσμου. Το «W» της Αθήνας, βέβαια, ακόμα το περιμένουμε..

W London

The… WoW hotels - εικόνα 1

Τάραξε τα νερά του classic hoteling του Λονδίνου το σχεδόν αόρατο «W» της Leicester Square, που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το φως της ημέρας. Λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς, οπότε και οι τιμές θα φτάσουν στον… ουρανό, προσφέρει ένα πακέτο με ένα μπουκάλι σαμπάνια στην άφιξη, την καλύτερη θέση στο «Wyld Bar» με θέα στη μοδάτη πλατεία κι ένα γωνιακό δωμάτιο που «κοιτάζει» Leicester, Piccadilly ή Soho, στην τιμή των 395 λιρών.

W Paris - Opera

The… WoW hotels - εικόνα 2

Valentine’s Day –μα πού αλλού;– στο Παρίσι και στο νέο «W Hotel», που επέλεξε την ημέρα των ερωτευμένων για να ανοίξει τις πύλες του. Το νεότερο ξενοδοχείο της υπερπολυτελούς αλυσίδας λέγεται «W Paris - Opera» και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, μόλις λίγα βήματα μακριά από την όπερα Garnier. Μοναδικό design, δημιουργική κουζίνα, 91 δωμάτια και σουίτες με βελούδινα μαξιλάρια, signature W κρεβάτια, terry robes κι έξι προϊόντα Bliss στο μπάνιο, αποκλειστικά για ερωτικά τετ-α-τετ.

W Saint Petersbourg

The… WoW hotels - εικόνα 3

Οι λευκές νύχτες είναι ατελείωτες στο «W» της Αγίας Πετρούπολης, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο με 137 δωμάτια και σουίτες, δίπλα στο Μουσείο Ερμιτάζ και στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ. Οι Ιταλοί αρχιτέκτονες εμπνεύστηκαν τα λαμπερά χρώματα και σχέδια από τα διάσημα αβγά Faberge, ο τριάστερος Alain Ducasse υπογράφει την κουζίνα του εστιατορίου «miX», ενώ ένα υπέροχο Bliss Spa χαρίζει στιγμές ομορφιάς και χαλάρωσης.

Whatever/Whenever

The… WoW hotels - εικόνα 4

Θέλετε ένα ζευγάρι παπούτσια για τζόκινγκ στις 2 το πρωί ή μια απίστευτη γαμήλια τούρτα που θα έρθει με ελικόπτερο ένα λεπτό προτού κάνετε πρόταση γάμου στον/στην αγαπημένο/η σας; Απλά πράγματα για το πολυβραβευμένο concierge σύστημα των W Hotels, το διάσημο Whatever/Whenever, που ξεπέρασε τα όρια των επιθυμιών των πελατών του^ μπορούν να ζητήσουν οτιδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... Στόχος είναι να αναφωνήσουν όλοι ένα WoW στο τέλος, το οποίο δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

www.starwoodhotels.com/whotels/index.html

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.