Πήλιο

Πολυτέλεια και θέα ή σπιτάκι μες στους ελαιώνες; Η Βίκη Βαμιεδάκη προτείνει ξενοδοχεία για κάθε στιλ στον αγαπημένο προορισμό του φθινοπώρου.

Πήλιο

Πολυτέλεια και θέα ή σπιτάκι μες στους ελαιώνες; Η Βίκη Βαμιεδάκη προτείνει

ξενοδοχεία για κάθε στιλ στον αγαπημένο προορισμό του φθινοπώρου.

Xenia Palace Πορταριάς

Πήλιο - εικόνα 1

Με τη θέα να φτάνει στη Μακρινίτσα, στον Βόλο και τον Παγασητικό και το φως να λούζει κάθε ζεστή του γωνιά, το "Xenia Palace Πορταριάς" αποτελεί καταφύγιο για τους travelers που αναζητούν αρχοντική πολυτέλεια και άνεση. Το καλό εστιατόριο "Veranda" -από τα μεγάλα ατού του ξενοδοχείου- φέτος ρίχνει τις τιμές και παίζει κυρίως με τη σχάρα. Ζεστά και πληθωρικά γήινα χρώματα κυριαρχούν στα ευρύχωρα δωμάτια, τα αναπαυτικά καθιστικά είναι στρωμένα με υπέροχα χαλιά, ενώ όμορφες κουρτίνες, πίνακες, κεριά και μικροαντικείμενα συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα. Στιγμές χαλάρωσης στο μικρό, αλλά καλόγουστο spa. (2428099980-3, http://xeniaportarias.gr)

Valeni Boutique Hotel

Πήλιο - εικόνα 2

Δεν κάνετε εκπτώσεις στο ντιζάιν και στην ατμόσφαιρα; Η διαμονή σας στο "Valeni Boutique Hotel" στην Πορταριά θα σας καλύψει πλήρως. Οι κοινόχρηστοι χώροι θα σας κερδίσουν με την ποιοτική τους διακόσμηση, ενώ στα άνετα δωμάτια οι μίνιμαλ γραμμές και οι γήινοι χρωματισμοί δημιουργούν ένα ήρεμο και ανάλαφρο περιβάλλον. Το καλό εστιατόριο "V", που προσφέρει τα εδέσματά του και στα δωμάτια, και το δυνατό πρωινό με προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς στα… γαστριμαργικά συν. (2428090206-7, www.valeni.gr)

Ελαιώνας

Βεργόπουλου

Πήλιο - εικόνα 3

Αν αναζητάτε την ηρεμία και την επαφή με τη φύση, σας προτείνουμε τις κατοικίες Βεργόπουλου στην καρδιά ενός παλιού ελαιώνα στο χωριό Μούρεσι. Οκτώ αυτόνομα σπιτάκια με πηλιορείτικες σκεπές στεγάζουν τα διαφόρων τύπων δωμάτια -στούντιο, διαμερίσματα και μεζονέτες- με τζάκι, έπιπλα εμπνευσμένα από τη γαλλική εξοχή και μεγάλα κρεβάτια Cocomat. Υπάρχει ακόμη ένα διώροφο σπίτι, το οποίο διαθέτει πλήρεις κοινόχρηστους χώρους και δύο κρεβατοκάμαρες με δικό τους ανεξάρτητο μπάνιο στον επάνω όροφο. (2426031016, www.vergolive.gr)

Aleka’s House

Πήλιο - εικόνα 4

Θέλεις να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις του Πηλίου με την ποιοτική διαμονή χωρίς να μετακινηθείς καθόλου; Επιλέγεις το "Aleka's House" στην πανέμορφη Τσαγκαράδα και τα έχεις όλα σε αφθονία! Ο ξενώνας μοιάζει σαν μεγάλο πηλιορείτικο σπίτι, με δωμάτια παραδοσιακά διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα. Η φημισμένη ταβέρνα δεν χρειάζεται συστάσεις: ανοιχτή από νωρίς το μεσημέρι, σερβίρει παραδοσιακά εδέσματα κι εξαιρετικό ντόπιο τσίπουρο. (2426049380, www.alekas-house.gr)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.