Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28!

Με μόλις € 28 το άτομο, η SuperFast Ferries μας βάζει ιδέες για μίνι ρομαντική κρουαζιέρα στο Μπάρι. Βόλτες στα σοκάκια της πόλης, νοστιμιές στις osterias και λίγο shopping εγγυώνται ιταλιάνικο ρομάντζο στο φουλ.

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28!

Με μόλις € 28 το άτομο, η SuperFast Ferries μας βάζει ιδέες για μίνι ρομαντική κρουαζιέρα στο Μπάρι. Βόλτες στα σοκάκια της πόλης, νοστιμιές στις osterias και λίγο shopping εγγυώνται ιταλιάνικο ρομάντζο στο φουλ.

Παλιά πόλη

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28! - εικόνα 1

Ξεκινήστε τη γνωριμία σας με το Μπάρι με μια περιήγηση στη λαβυρινθώδη Παλιά Πόλη με τα ατμοσφαιρικά καλντερίμια και τις πάμπολλες εκκλησιές, όπως η βασιλική του Αγίου Νικολάου και ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο. Θριαμβευτική είσοδο, σαν σε σκηνικό θεάτρου, θα κάνετε από την Piazza del Ferrarese, γεμάτη με cafes και μπαράκια, η οποία συνδέεται με το ιστορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης, την Piazza Mercantile.

Νέα πόλη

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28! - εικόνα 2

Η σύγχρονη καρδιά του Μπάρι χτυπά στη συνοικία Murat, που βρίσκεται χτισμένη στη νότια πλευρά του, με σχεδιασμό που θυμίζει ορθογώνιο πλέγμα. Μια βόλτα στις οδούς Sparano και Argiro με τα επώνυμα καταστήματα και τα μοδάτα spots θα σας θυμίσει ότι βρίσκεστε σε μία από τις πιο πλούσιες πόλεις του ιταλικού Νότου.

Φαγητό

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28! - εικόνα 3

Σε κάποια από τις πολλές osterias που θα συναντήσετε δοκιμάστε πιάτα με θαλασσινά και το κλασικό στη περιοχή ζυμαρικό orecchiete (αφτάκια δηλαδή, από ντόπιο αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας), που γαρνίρεται με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, βασιλικό και τυρί cacioricotta. Πολύ καλή και σε ρουστίκ ύφος η «Osteria delle Travi» στην Παλιά Πόλη (Largo Chiurlia 12, 0805617150).

Shopping

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28! - εικόνα 4

Μια επίσκεψη στο τεράστιο εκπτωτικό χωριό Fashion District μπορεί να διαλύσει για λίγο το αγαπησιάρικο συννεφάκι της εκδρομής, θα σας αφήσει όμως με πλήρως ανανεωμένη γκαρνταρόμπα. Βρίσκεται στη Molfetta, που απέχει μόλις 20 χλμ. από το Μπάρι, και διαθέτει 90 καταστήματα, ενώ οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι το 70% ( www.fashiondistrict.it ).

Cruise Info

Κρουαζιέρα στο Μπάρι με € 28! - εικόνα 5

Θα πραγματοποιηθούν 5 αναχωρήσεις (11-16/2)
Αναχώρηση από Πάτρα για Μπάρι στις 6 μ.μ. και άφιξη στο Μπάρι στις 8.30 π.μ. την επόμενη ημέρα. Αναχώρηση από Μπάρι για Πάτρα στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο κατ’ άτομο μετ’ επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα: € 28
Εισιτήριο αυτοκινήτου μετ’ επιστροφής: € 28
Κρατήσεις κι έκδοση εισιτηρίων μέχρι τις 11/2 στα 2108919130 και http://www.superfast.com/site/content.asp?sel=806&loc=1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.